Bigjoe2728 kérdése:
Hol vegyem meg a Windows 10-et?
Figyelt kérdés
Láttam a saját weblapján de ott nagyon drága. Átmentem egy másik oldalra ott 3000 ftért megtudnám venni. Az mennyire jó ha nem a saját oldaláról veszem meg?2021. júl. 13. 12:17
1/4 anonim 

válasza:

Úgy is tökéletesen működni fog, ha más oldalról veszed meg.
2/4 anonim 

válasza:

Ezt úgy kell, hogy letöltöd egy pendrivera eredetiben. Felrakod. Után neten veszel egy megbízható oldalról kulcsot, az van olyan 3-4 ezer környékén. A kulcsot beírod a win 10 gépházánál a hitelesítőbe, és kész is az "eredeti" windows.
3/4 anonim 

válasza:

Hardverapro-n vannak megbízható eladók, én onnan venném meg.
4/4 anonim 

válasza:

Így igaz 3-as.
Én is ott vettem már vagy 5 darabot tőle,
eddig hibátlanul dolgozik mindegyik. Most legutóbb Win 11 hez vettem Win 10 kulcsot pöpecül megy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!