Format Factory 5.7.5 hang lenémítása vagy hang hozzáadása közben miért nyújtja meg a képet?
Szervusztok!
Mobillal videózok, az mp4-et feltöltöm a számítógépre, és FF 5.7.5-tel rakok rá zenét, vagy éppen leveszem róla a hangot.
Eddig jól ment a dolog. Mostanában sajnos amikor ezeket a műveleteket akarom csinálni, a végeredmény katsztrofális. Mert ugyan ráteszi/leveszi a hangot, de a kép vízszintesen megnyúlik.
Használom a FF-t évek óta, még a 3-as verzióval kezdtem, és sokkal egyszerűbb mobillal videóztam, de ilyen problémával most találkoztam először.
Valakinek ismerős ez a helyzet? Tudnátok segíteni? Esetleg a FF beállításában segíteni?
Privátra válaszolva:
FormatFactoryhoz annyira nagyon nem értek, de ilyen dolgokra a parancssoros ffmpeg sokkal jobban használható:
ffmpeg -i video.mp4 -i hang.wav -map 0:v -map 1:a -c:v copy kimenet.mp4
Természetesen a fájlneveket helyettesítsd be. Ez ki fogja cserélni a hangsávot, a videót érintetlenül hagyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!