Nem tudom letölteni W10-re a Format Factory-t?
Félretéve, hogy az ember lehetőleg ne „bárhonnan” töltsön le, hanem a hivatalos honlapról...
...a bemutatott kép alapján én azt gondolnám, hogy nem a letöltéssel van problémád, hanem a már letöltött fájl telepítésével. A windowsos kollégák talán alkalmasabbak lennének az üzenet értelmezésére, én két dologra gondolok:
1. Rendszergazdaként kéne futtatnod a telepítőt, és most nem úgy próbálod.
2. Lehet, hogy a fenti oldalon említett adware miatt fülön csípte, és karanténba rakta a vírusirtó.
Őszintén szólva, egyik magyarázattal sem vagyok teljesen elégedett, de hátha... Fájlkezelőben megnézve csakugyan ott van a fájl a D meghajtódon?
A fájl ott van a D meghajtón és a te linkedet használva is ezek az értesitések jönnek elő:
Vagyis a letöltéssel semmi baj, a gondot alighanem házon belül kell elintézned. Az első figyelmeztetés egyértelműen jelzi, hogy a rendszernek csakugyan feltűnt a kéretlen programrész. Ezek után én erősen hiányolom a képernyőfotót arról, hogy végül is mit állítottál be az üzenet óhaja szerint megnyitott Windows biztonság alkalmazásban, mivel nyilván azon múlik, hogy települhet-e a gyanúsnak ítélt szoftver. Amennyire látom, a dokumentációnak ez a passzusa vonatkozik a problémára:
Mindazonáltal továbbra sem ártana, ha egy Windowsban járatosabb válaszoló is beleártaná magát a társalgásba. Én csak a munkahelyemen használok Windows 10-et, ott meg sosem telepít(het)ek semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!