Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » CCleaner új funkciója a...

CCleaner új funkciója a Driver updater mennyire megbizgató valaki már használta?

Figyelt kérdés

2021. júl. 7. 23:09
 1/6 anonim ***** válasza:
73%
Ne.
2021. júl. 8. 00:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha az aktuális driverek jól működnek, akkor felesleges frissíteni őket, esetleg akkor érdemes, ha újabb videókártyád van, de akkor is csak a gyártó oldaláról letöltött driverel.
2021. júl. 8. 07:10
 3/6 anonim ***** válasza:
46%
Azt nem használtam, de DriverBoostert igen, teljesen jó drivereket töltött le, és semmi problémát nem okozott. Ezzel együtt valóban csak akkor érdemes frissíteni egy drivert, ha rosszul működik.
2021. júl. 8. 08:09
 4/6 anonim ***** válasza:
92%
Tanuld meg, SOHA nem használunk ilyesmit. Illesztőprogramot csak a gyártók oldaláról töltünk le.
2021. júl. 8. 09:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem eddig minden ilyen cuccal letöltött driver működött. A gyártó oldaláról letöltött drivereknek talán a fele.
2021. júl. 8. 12:27
 6/6 Hintalow ***** válasza:
100%

Én mondjuk nem értem a driver frissítési kényszerbetegséget, 2-3 éve, amikor összeraktam a gépemet a windows felismert mindent, felpattintottam az aktuális nvidia drivert, és azóta nem nyúltam hozzá, minden a legnagyobb rendben működik :)

Minek akarja mindenki piszkálni az amúgy jól működő dolgokat?

2021. júl. 9. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!