CCleaner új funkciója a Driver updater mennyire megbizgató valaki már használta?
Figyelt kérdés
2021. júl. 7. 23:09
2/6 anonim válasza:
Ha az aktuális driverek jól működnek, akkor felesleges frissíteni őket, esetleg akkor érdemes, ha újabb videókártyád van, de akkor is csak a gyártó oldaláról letöltött driverel.
3/6 anonim válasza:
Azt nem használtam, de DriverBoostert igen, teljesen jó drivereket töltött le, és semmi problémát nem okozott. Ezzel együtt valóban csak akkor érdemes frissíteni egy drivert, ha rosszul működik.
4/6 anonim válasza:
Tanuld meg, SOHA nem használunk ilyesmit. Illesztőprogramot csak a gyártók oldaláról töltünk le.
5/6 anonim válasza:
Nekem eddig minden ilyen cuccal letöltött driver működött. A gyártó oldaláról letöltött drivereknek talán a fele.
6/6 Hintalow válasza:
Én mondjuk nem értem a driver frissítési kényszerbetegséget, 2-3 éve, amikor összeraktam a gépemet a windows felismert mindent, felpattintottam az aktuális nvidia drivert, és azóta nem nyúltam hozzá, minden a legnagyobb rendben működik :)
Minek akarja mindenki piszkálni az amúgy jól működő dolgokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!