Hogy állíthatom be, hogy a facebook ne küldjön értesítést az ismerőseimnek, és ne legyen látható a hírfolyamukban, ha új ismerősöm lesz?
Figyelt kérdés
2021. júl. 7. 17:53
1/5 anonim válasza:
Ha új ismerősöd lesz, arról az ismerőseid nem kapnak értesítést, hanem csak a Kit ismerhetek kategóriában benne lesz nekik és hogy te vagy vele közös ismerős. Erre beállítás nincs.
De! Ha neked privát az ismerőslistád és az új ismerősödnek is szintúgy privát az ismerőslistája, akkor az ismerőseid nem fogják látni, hogy te közös ismerős vagy vele. Úgy fog nekik tünni, mintha nem is lennétek ismerősök, közben meg titokban igen. 🙂
2/5 anonim válasza:
Sehogy. Buta kérdés, ez közösségi oldal, egymásért vagyunk. Vagyis ez nem az anonimitások oldala
3/5 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem rá, mert nekem néha egyes ismerősöknél feldobja ha ismerősök lettek valakivel, míg máskor nem. Teljesen random mukodik szerintem
2021. júl. 8. 08:19
4/5 anonim válasza:
Random működik igen, de viszont, ha te az ismerőslistádat privátra állítod és egy ismerősödnek is ugyanúgy privát az ismerőslistája, mint ahogy neked is, akkor az ismerőseidnek nem fog téged közös ismerősnek mutatni azzal az ismerősöddel, mivel azáltal, hogy mindkettőtöknek privát az ismerőslistátok azzal az illetővel, így a közös ismerősöket sem lehet akkor feltérképezni.
5/5 A kérdező kommentje:
Okes ertem sztem, koszi 😂
2021. júl. 8. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!