LakatosAnonymus kérdése:
Meg fogják oldani, hogy a Windows 11 kevesebb RAM-ot fogyasztjon, mint a Windows 10?
Figyelt kérdés
Mert ugye Windows 10-ről tudjuk, hogy alapból kb. 10-20% RAM-ot fogyaszt programok megnyitása nélkül.2021. júl. 1. 14:15
11/18 A kérdező kommentje:
Máshol is nagy szükségem lenne több RAM-ra.
2021. júl. 3. 12:22
12/18 anonim válasza:
Ha meg amúgy is szükséged lenne több ramra akkor mi a gond? :D
13/18 A kérdező kommentje:
Én csak arra voltam kíváncsi, hogy jobban fogja-e zabálni a ramot, mint a Windows 10, vagy megoldották-e ezt.
2021. júl. 3. 12:33
14/18 anonim válasza:
Ugyanennyire zabálja nálam egyelőre a tegnap kapott Insider Preview. :D
Most a 8 GB 55%-on van, pedig a rendszeren kívül csak a Chrome megy.
15/18 anonim válasza:
Egyébként az insider programba belépve kipróbálhatod bármikor szerintem.
16/18 Alex Fly válasza:
Hát ha 10-20%-ot zabál, akkor valóban van mit fejleszteni. Az lenne a normális, ha kihasználná minimum a 85%-át, ne csak feleslegesen álljon ott üresen...
17/18 A kérdező kommentje:
Real Funny.
2021. júl. 4. 23:12
18/18 anonim válasza:
16-osnak tényleg igaza van. Windows 10 okosabban használja már fel az erőforrásokat, tehát mondjuk áll a gép egyhelyben, olyan programokat betölt közben, vagy olyan feladatokat végezz el, ami kihasználja az erőforrásokat, és például jönne egy nagyon igényű feladat, felszabadít annyit, hogy elég legyen neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!