Mennyi tárhelyet foglal a Windows 11?
Ha valaki esetleg feltelepítette már, meg tudná nézni, hogy tiszta telepítéssel mennyi helyet foglal? Vírusként terjed az interneten, hogy 64GB tárhelyet foglal. De sajnos úgy tűnik, hogy globálisan csúcsrajár a szövegértési gond, mert szó sincs arról a hivatalos specifikációjában, hogy 64GB-ot foglalna, oda az van írva, hogy a gépigénye 64GB, vagy nagyobb meghajtó.
Köszi!
Ha 128-as ssdd van és tudod hogy a minimálisan megkövetelt az 64 akkor én a matektanárnő segítsége nélkül is ki tudom számolni hogy meg fog felelni.. :P
Legfeljebb pár játék nem fog pluszban felférni rá..
eleg hasznos
szerintem semmi lenyeges valtozas nem lesz win10 hez kepest
lebutitjak megjobban elrontjak es kiadjak dragan ennyi a forgatokonyv
amugy ketlem hogy valami extras 128 asod van vagy igen? Csak mert kisebb ssd kbol nem annyira keszultek jofelek sosem
256 korultol indultak mindeg azok amik mar azt nyujtottak sebesseg es tartossag teren amit a nagyobbak is
ehezkepest a kicsik (azonos tipuson belul) sokszorosan lassabbak es elhasznalodobbak voltak (es ez orokervenyu is lesz)
"amugy ketlem hogy valami extras 128 asod van vagy igen?"
Ez most hogy jön ide, és mennyiben lényeges a kérdés szempontjából?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!