Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Használják velem egykorúak a...

XR115 kérdése:

Használják velem egykorúak a Vibert? 16/l

Figyelt kérdés
Használjátok a Vibert? Mennyi szeretitek?

2021. jún. 25. 20:00
A kérdező szavazást indított:
Igen, szeretem
Nem, nem szeretem
Szerintem ciki
Mindegy mit használok
12 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Kb. veled egykorú voltam, amikor használni kezdtem. Családon belül használtuk kapcsolattartásra, képek, videók megosztására. Én szerettem, szeretem.
2021. jún. 25. 20:43
 2/4 anonim ***** válasza:
30%

Facebook messengert családra és barátokra használnom, snapchat-et pár ismerőssel, WhatsApp-ot pedig egyetemes dolgokra csopitársakkal.

Leginkább csak ezeket használom. Vibert utoljára ilyen 12 évesen használtam.

2021. jún. 25. 21:08
 3/4 anonim válasza:
100%

Én speciel használom és kedvelem is. Szerintem tök jó, hogy lehet pl szerkeszteni egy üzenetet elküldés után, ha félreírtam valamit.

A matrica csomagokat nem szeretem, mert szerintem feleslegesek.

Minden másban olyan szerintem, mint a többi app

2021. júl. 2. 11:40
 4/4 anonim válasza:

13-14 évesen használtam, aztán a barátokkal inkább áttértünk a Messengerre.

Anyámnak (50+ éves) van Viber a telefonján és egy 40 körüli kolléganője meglepődött mikor látta, hogy valaki még ezt használja.

Mindent összevetve egyébként én Messengerről visszatérnék Viberra vagy WhatsAp-ra, csak sajnos ez nem olyan egyszerű, mert az ismerősi körből mindenki Messengeren van.

2021. aug. 9. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!