Van különbség Windows 10 és Windows 10 között?
Figyelt kérdés
Van egy régebbi laptopom,amit tanulásra használok. Windows Vista an rajta, és Windows 10-et szeretnék rárakni. Arra gondoltam, hogy letöltöm a Win10(Windows 10 enterprise 2015 ltsb x86) legelső verzióját, és azt felrakom. Ez a rendszer gyorsabban futna, mint egy 2021-es Windows10?2021. jún. 22. 18:45
A kérdező szavazást indított:
Mindkettő ugyanolyan gyorsaságú
a 2015-ös verzió gyorsabb
a 2021-es verzió a gyorsabb
a 2015-ös verzió a lassabb
a 2021-es verzió a lassabb
9 szavazat
1/8 A kérdező kommentje:
Ja az kimaradt, hogy HDD-re menne, a laptopban egy intel core2 duo processzor van, és 2gb RAM.
2021. jún. 22. 18:46
2/8 anonim válasza:
enterprise: ilyet csak tolvaj crackerek kérdeznek. :(
2015: inkább XP vagy win7.. ;P
Vagy használj legális win10 home v prot, neten ~5eFt..
3/8 anonim válasza:
Röviden: Sz_r gépen minden lassú lesz, nem ez fog dönteni. Normális gépen pedig nincs különbség.
4/8 anonim válasza:
Arra a gépre tanuláshoz én inkább valami chrome OS-t tennék.
5/8 anonim válasza:
C2D HDD-vel, 2GB RAM-mal? Erre nagyon nem kéne 10-et erőltetni, borzalmas lassú lesz.
6/8 A kérdező kommentje:
A win 8.1 egész jól ment, akkor a 10 is, nem?
2021. jún. 22. 22:52
7/8 anonim válasza:
Igazat megvallva mindegy milyen rendszer van rajta ha egy böngésző is sokkal többet igényel mint régebben, mert annyi a content manapság hogy nem árt ha van egy 2. generációs I3 + 4 de inkább 8GB RAM legalább.
Szóval erre lehet bármit, inkább cserés...
Üzletiből ki lehet fogni 100 ezer alatt is bőven használhatót, megéri rászánni.
8/8 anonim válasza:
3.gen I5, 8gb ram fujitsu stb üzleti gépet szerintem 40 körül illene kapni már. Bár rég néztem a használt árakat. Nem az OS eszi meg a gépet, hanem minden más. Youtube 480p video egy x2 6000+, 5gb ram, ssd -s gépen pont a használhatóság határán mozog. Szemre nem akad, de statisztikában már vannak eldobált képkockák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!