Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen program lenne a legmegf...

Milyen program lenne a legmegfelelőbb android programok fejlesztésére?

Figyelt kérdés

Az Android Studiot kezdtem el használni tegnap, de nagyon lassú, lassan buildeli a projektet, lassan indítja el az emulátort, ha meg telefont használnék emulátor helyett, jobban lelassul a build.

Ismertek más alternatívát, ami mondjuk gyorsabb, kompaktabb, ilyesmi?

2021. jún. 21. 09:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez nem a program hibája, hanem a hardveré, amin fejlesztesz. Illetve az első build és nagyobb változtatások utáni build mindig lassabb.
2021. jún. 21. 10:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Esetleg: Flash Builder. Bár fizetős, és az Adobe Air-t telepíteni kell azon a gépen, amin futttod a kész programot.
2021. jún. 21. 10:32
 3/6 anonim ***** válasza:
90%
Valószínűleg a géped gyenge hozzá.
2021. jún. 21. 12:04
 4/6 A kérdező kommentje:

Igen, a hardver gyenge hozzá, de nyilván, ha pl a Visual Studio nem fut el a gépen, választok más alternatívát(VS Code, Atom, notepad, stb), vagy ha egy szimpla weblapot akarok csinálni, nem Django-t használok, hanem flask-et, vagy express-t, ( valami egyszerűbbet, kompaktabbat.)

Szóval nem, nem hardver csere kell.

Én arra voltam/vagyok kíváncsi hogy milyen más alternatívák vannak.

2021. jún. 21. 13:23
 5/6 anonim ***** válasza:

Android Studio

"Ismertek más alternatívát, ami mondjuk gyorsabb, kompaktabb, ilyesmi?"

Igen! Vegyél új gépet!

#5-nek: Én sem értem miért törölték, hiszen szemmel is jól látható, hogy a fenti válaszban meg sem említettem anyádat... :-)

2021. jún. 21. 13:50
 6/6 anonim ***** válasza:
hát ha a p.nyelv mindegy akkor van expo.io, nativescript, apache cordova stb., csak kicsit nehezebb elkezdeni velük
2021. jún. 21. 17:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!