Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Anotalkrol le tudnak nyomozni?

Anotalkrol le tudnak nyomozni?

Figyelt kérdés
kb 1,5 honapja beszelgettem egy fiuval anotalkon. Egyszer mondtam vlmi olyat ami neki nem tettszett ezert azt mondta le fog nyomozni! En pedig kileptem. nagyon beparaztam felek higy le fog nyomozni. ez lehetseges? rendes valaszokat kerek koszi! aki rendes valaszt ad annak megy majd a zold gomb rogton🥺 es ha nem lehetseges engem lenyomozni adnatok tippeket higy hogyan tudnam elfelejteni az egeszet? koszonom szepen es bocsanat tudom eleg felos vagyok! korrekt normalis valaszokat koszi☺️

2021. jún. 20. 23:23
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem keress fel a egy dokit....
2021. júl. 3. 22:04
 22/27 A kérdező kommentje:
esetleg valaki a kerdesre is valaszolna? koszi🥺
2021. júl. 3. 22:11
 23/27 anonim ***** válasza:
Azért hívtak, mert most azonosították be a helyed, este a kommandosok fognak menni..... Doki ember, ha nem trollkodsz, akkor keress fel egy dokit, mert nem normális az ilyen szintú paranoia, na innentől én nem pazarlom az időmet erre.
2021. júl. 3. 22:18
 24/27 A kérdező kommentje:
kerlek az ilyen trollok tenyleg hagyjanak koszonom! inkabb menj tovabb es ne irj semmit! koszi
2021. júl. 3. 22:26
 25/27 anonim válasza:
84%
Pedig igaza van, vagy te vagy a troll, én erre tippelek, vagy tényleg oylan szinten beteg vagy, hogy nem itt kéne nyafognod, hanem szakembert keresned. Ennél normálisabb választ várhatsz karácsonyig.
2021. júl. 3. 22:57
 26/27 anonim ***** válasza:
A kérdezőnek 30% a válaszhasznossági százaléka. Nagy eséllyel egy troll.
2021. júl. 3. 23:05
 27/27 A kérdező kommentje:
nem nem vagyok troll de hidjetek amit akartok!
2021. júl. 3. 23:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!