Anotalkrol le tudnak nyomozni?
Figyelt kérdés
kb 1,5 honapja beszelgettem egy fiuval anotalkon. Egyszer mondtam vlmi olyat ami neki nem tettszett ezert azt mondta le fog nyomozni! En pedig kileptem. nagyon beparaztam felek higy le fog nyomozni. ez lehetseges? rendes valaszokat kerek koszi! aki rendes valaszt ad annak megy majd a zold gomb rogton🥺 es ha nem lehetseges engem lenyomozni adnatok tippeket higy hogyan tudnam elfelejteni az egeszet? koszonom szepen es bocsanat tudom eleg felos vagyok! korrekt normalis valaszokat koszi☺️2021. jún. 20. 23:23
1/27 anonim válasza:
Nem vagyok szakértő, de annyit tudok, hogy ip címedet meg tudja szerezni, ami csak azt mutatja meg, hogy kb. melyik város felé vagy. De nagyon nem pontosan. Nem kell parázni.
2/27 anonim válasza:
Milyen adatokat adtál meg magadról? Képet küldtél?
3/27 anonim válasza:
Egyébként nem fog lenyomozni,csak a szája jár.
4/27 anonim válasza:
Elég nyomós ok kell ahhoz, hogy a rendőrség is kikérjen adatokat, pl megfenyegetted, pedofil tartalmat kértél tőle vagy hasonló.
5/27 A kérdező kommentje:
#2-es a kereszt nevem mondtam meg csak illettve a korom de azt direkt 1evel fiatalbbnak irtam magam a biztonsag kedveert. Kepet nem kuldtem
koszi a valaszokat szuper gyorsak voltatok megy a zold🙂 meg varok valaszokat koszi🥰
2021. jún. 21. 08:05
6/27 anonim válasza:
#5 hát ha nem fradikának hívnak vagy hasonlónak hívnak akkor nem fog tudni lenyomozni. :)
7/27 anonim válasza:
Akik ilyennel jönnek hogy majd ők jól "lenyomoznak" ne ők tuti nem fognak tudni. :D
8/27 anonim válasza:
Egy ilyen sügér nem tud lenyomozni.:)
De ha IP cím parás vagy,akkor indítsd újra a modemed és a szolgáltatód ilyenkor automatikusan egy új IP-t oszt ki neked.
9/27 A kérdező kommentje:
#8-as azt hogy kell? bocsi mem igazan ertek hozza☺️. le tudnad irni? annyi hogy iphonom van nem tudom ez szamit e🙂 koszonom
2021. jún. 21. 10:55
10/27 anonim válasza:
Teljesen felesleges :) Így se fog tudni "lenyomozni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!