Hol találok Excel gyakorló feladatokat KIZÁRÓLAG .xls formátumban - képleteket begyakorló feladatok sokasága - és nem érettségi feladatok!?
Kerestem már google-n, de csak néhányat találtam, ami kizárólag .xls.
Tehát olyan valakinek a válaszát várom, aki tud ilyennek a létezéséről! Köszönöm előre is!
Tanulási céllal, hogy megfeleljek egy esetleges állásra. Nincs konkrét munka kinézve. Nem vagyok jártas, hogy milyen excel-es munkák léteznek, de amiket olvastam, hogy milyen függvények kellenek általában egy excel-es munkához...tehát a következőket találtam:
DARAB,
DARAB2,
DARABÜRES,
HA,
ÉS,
VAGY,
FKERES
SZUMHA,
SZUMHATÖBB,
DARABTELI,
DARABHATÖBB,
ÖSSZEFŰZ
Meg voltak még más forrásokból is, de azokat most nem találom.
Köszönöm! Bocsánat, hogy ilyen soká reagáltam.
Egyébként találtam egy programot közben: XlsX Viewer 2.0 - ha bárkinek a jövőben szüksége lesz rá. Ezzel meg tudom már nyitni az xlsx végződésűeket is.
Az xlx viewer-hez annyit, hogy csak megnyitni tudtam, szerkeszteni nem tudtam benne.
5-ös! Sajnos win7-től elérhető a a Freeoffice. Letöltöttem már korábban olyat, aminek elvileg futnia kellene win xp-n, de nem futott. Köszönöm azért!
Közben win10-et fel tudtam rakni (win xp-re!!), azzal pedig meg tudok nyitni xlsx és docx fájlokat.
És bocsánatot kérek az elhúzódó válaszért!
OK! :) Sok sikert a gyakorláshoz!
(@off: a kérdésből nem derült ám ki, hogy XP-ről van szó :)
Köszönöm szépen!
Teljesen igazad, bocsánatot kérek a hiányos megfogalmazásért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!