Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hol találok Excel gyakorló...

Hol találok Excel gyakorló feladatokat KIZÁRÓLAG .xls formátumban - képleteket begyakorló feladatok sokasága - és nem érettségi feladatok!?

Figyelt kérdés

Kerestem már google-n, de csak néhányat találtam, ami kizárólag .xls.

Tehát olyan valakinek a válaszát várom, aki tud ilyennek a létezéséről! Köszönöm előre is!

2021. jún. 20. 13:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Milyen célra keresel gyakorló feladatokat? Vagy csak úgy random bonyolultabbakat mint az fkeres stb?
2021. jún. 20. 13:09
 2/8 A kérdező kommentje:

Tanulási céllal, hogy megfeleljek egy esetleges állásra. Nincs konkrét munka kinézve. Nem vagyok jártas, hogy milyen excel-es munkák léteznek, de amiket olvastam, hogy milyen függvények kellenek általában egy excel-es munkához...tehát a következőket találtam:

DARAB,

DARAB2,

DARABÜRES,

HA,

ÉS,

VAGY,

FKERES

SZUMHA,

SZUMHATÖBB,

DARABTELI,

DARABHATÖBB,

ÖSSZEFŰZ

Meg voltak még más forrásokból is, de azokat most nem találom.

2021. jún. 20. 15:06
 3/8 anonim ***** válasza:
2021. jún. 20. 17:51
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Bocsánat, hogy ilyen soká reagáltam.

Egyébként találtam egy programot közben: XlsX Viewer 2.0 - ha bárkinek a jövőben szüksége lesz rá. Ezzel meg tudom már nyitni az xlsx végződésűeket is.

2021. jún. 29. 19:29
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha ilyen (xlsx, docx, pptx) gondjaid vannak, akkor tudom ajánlani a következő nagyon jó, ingyenes (magyarul is "beszélő") office alternatívákat:

FreeOffice [link] letöltése: [link]

LibreOffice [link] letöltése: [link] donate/dl/win-x86_64/7.1.4/hu/LibreOffice_7.1.4_Win_x64.msi

WPS Office [link] letöltése: [link] download/

2021. jún. 29. 20:13
 6/8 A kérdező kommentje:

Az xlx viewer-hez annyit, hogy csak megnyitni tudtam, szerkeszteni nem tudtam benne.

5-ös! Sajnos win7-től elérhető a a Freeoffice. Letöltöttem már korábban olyat, aminek elvileg futnia kellene win xp-n, de nem futott. Köszönöm azért!

Közben win10-et fel tudtam rakni (win xp-re!!), azzal pedig meg tudok nyitni xlsx és docx fájlokat.

És bocsánatot kérek az elhúzódó válaszért!

2021. júl. 28. 11:09
 7/8 anonim ***** válasza:

OK! :) Sok sikert a gyakorláshoz!

(@off: a kérdésből nem derült ám ki, hogy XP-ről van szó :)

2021. júl. 28. 11:26
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Teljesen igazad, bocsánatot kérek a hiányos megfogalmazásért!

2021. júl. 28. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!