Mivel tudom "klónzni" a hangomat? Hol találok olyan programot?
Figyelt kérdés
Egy olyan szövegfelolvasót szeretnék használni, amely beszkenneli a hangfájlokat és azzal olvassa fel.
Amit én szeretnék: A Grand Theft Auto V-ből, Michael hangjával menő lenne felolvastatni amit írok neki.
Egy amerika csávó Shrek hangjával csinálta ezt. Minél előbb válaszoljatok légyszíves, nagyon fontos lenne...
#hangklónozás
2021. jún. 16. 18:18
21/29 anonim 

válasza:

#20 Lefordítod magad a forráskódot. ;-)
22/29 anonim 

válasza:

#21 Ja.. biztos így kezdik az emberek.. ;-)
23/29 anonim 

válasza:

#22 Hát basszus aki végig tudja nézni a forráskódot, és meg is érti, az le is tudja fordítani. Ne legyél már ennyire szefós!
24/29 anonim 

válasza:

19 Persze, mert mindenki szakmérnökiskolát végzett vörösdiplomával, és kíváló programozó matematikus állásban dolgozik. Te sem gondolod komolyan. Ezzel az erővel mi szükség van az ügyvédekre hiszen ott van az összes törvényszöveg az interneten amit elolvashatsz ahányszor akarsz, majd te megvéded magad a bíróság előtt, és a saját nevedet adod ügyvédként az adásvételi szerződésekhez nem?
25/29 anonim 

válasza:

24: Nade ha te nem hiszel a szemednek "márpedigilyennincs", mi mást tudsz tenni. De a példádnál mondva, te bármilyen határozattal rohansz a bíróságra, mert "tudom, hogy a NAV írt, de aztat bárkimondhassa!!" :D
26/29 anonim 

válasza:

(sőt, a villanyszámla csekkjeid is rendszeresen ügyvéd olvassa neked, hisz bárki hamisíthat neked csekket)
27/29 anonim 

válasza:

Rettentő ostoba emberek vagytok.
Üdv,
Szaki57
28/29 anonim 

válasza:

27: Ostoba az, aki kijelenti, hogy nem létezik valami ami létezik. Kb. a laposföldesek szintje. És értem, hogy nem IT szakember, de akkor minek magyaráz bele olyanba, amihez nem ért?
29/29 anonim 

válasza:

Ez a kérdés jutott eszembe ma a cikk kapcsán. Nyilván egy nem létező (csak ezeréve használt) szoftverrel csinálták. Kivan találva. Meg soros. Ja nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!