Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mivel tudom "klónzni" a...

Mivel tudom "klónzni" a hangomat? Hol találok olyan programot?

Figyelt kérdés

Egy olyan szövegfelolvasót szeretnék használni, amely beszkenneli a hangfájlokat és azzal olvassa fel.

Amit én szeretnék: A Grand Theft Auto V-ből, Michael hangjával menő lenne felolvastatni amit írok neki.

Egy amerika csávó Shrek hangjával csinálta ezt. Minél előbb válaszoljatok légyszíves, nagyon fontos lenne...

#hangklónozás
2021. jún. 16. 18:18
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
82%
Ilyen szoftver nem létezik, csak a filmekben. Ha viszont út közben esetleg kifejlesztettek volna valami hasonlót, akkor az valami baromi drága profi cucc lehet (mint pl photoshop vagy ilyesmi). De szerintem álomvilágban élsz picit. Beszélgess egy hangmérnökkel
2021. jún. 16. 19:30
 2/29 A kérdező kommentje:
Barni csinált egy videót, a Lyrebird Al-lal, kezdetleges, de jó! Majd kilróbálom.
2021. jún. 16. 20:07
 3/29 A kérdező kommentje:
*kipróbálom
2021. jún. 16. 20:07
 4/29 anonim ***** válasza:
47%

Ja, az AI az más...

Ja, nem...

2021. jún. 16. 22:20
 5/29 anonim ***** válasza:
1: "Ilyen szoftver nem létezik, csak a filmekben." Akkor néhány évvel lemaradtál. Például: https://www.youtube.com/watch?v=VQgYPv8tb6A
2021. jún. 20. 06:42
 6/29 anonim ***** válasza:
Diktafon, magnó...
2021. jún. 20. 08:00
 7/29 anonim ***** válasza:
5 - haha, ez egy montázs videó :D Te ezt tényleg elhiszed? Ez nem egy program, ez egy szerkesztett / vágott videó a youtube nevű videómegosztó tárhelyen :-D
2021. jún. 27. 22:51
 8/29 anonim ***** válasza:
5 - amúgy csak közlöm veled, hogy magyar akcentusa van a faszinak aki alábeszél. Ha esetleg nem tűnt volna fel :D nekem van fülem az ilyenekhez
2021. jún. 27. 22:54
 9/29 anonim ***** válasza:
#8 Magyar akcentus? a Videóból egyértelműen kiderül hogy magyar. Nem kell ehhez különleges fül.
2021. jún. 27. 23:55
 10/29 anonim ***** válasza:

#8 konkrétan bemutatkozik itt... :D

[link]

(ha nincs kedved rákattintani, a 13. másodpercben. lol)

2021. jún. 27. 23:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!