Mivel tudom "klónzni" a hangomat? Hol találok olyan programot?
Figyelt kérdés
Egy olyan szövegfelolvasót szeretnék használni, amely beszkenneli a hangfájlokat és azzal olvassa fel.
Amit én szeretnék: A Grand Theft Auto V-ből, Michael hangjával menő lenne felolvastatni amit írok neki.
Egy amerika csávó Shrek hangjával csinálta ezt. Minél előbb válaszoljatok légyszíves, nagyon fontos lenne...
#hangklónozás
2021. jún. 16. 18:18
1/29 anonim 

válasza:

Ilyen szoftver nem létezik, csak a filmekben. Ha viszont út közben esetleg kifejlesztettek volna valami hasonlót, akkor az valami baromi drága profi cucc lehet (mint pl photoshop vagy ilyesmi). De szerintem álomvilágban élsz picit. Beszélgess egy hangmérnökkel
2/29 A kérdező kommentje:
Barni csinált egy videót, a Lyrebird Al-lal, kezdetleges, de jó! Majd kilróbálom.
2021. jún. 16. 20:07
3/29 A kérdező kommentje:
*kipróbálom
2021. jún. 16. 20:07
5/29 anonim 

válasza:

1: "Ilyen szoftver nem létezik, csak a filmekben." Akkor néhány évvel lemaradtál. Például: https://www.youtube.com/watch?v=VQgYPv8tb6A
7/29 anonim 

válasza:

5 - haha, ez egy montázs videó :D Te ezt tényleg elhiszed? Ez nem egy program, ez egy szerkesztett / vágott videó a youtube nevű videómegosztó tárhelyen :-D
8/29 anonim 

válasza:

5 - amúgy csak közlöm veled, hogy magyar akcentusa van a faszinak aki alábeszél. Ha esetleg nem tűnt volna fel :D nekem van fülem az ilyenekhez
9/29 anonim 

válasza:

#8 Magyar akcentus? a Videóból egyértelműen kiderül hogy magyar. Nem kell ehhez különleges fül.
10/29 anonim 

válasza:

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!