Miért nem mműködik a minecraft port forwadingom?
jól állítottad be? (esetleg egy kép a beállításról)
hány router van? (csak mert nem rémlik, hogy a szolgáltatók asus-t osztogatnának)
kiféle, miféle a szolgáltatód?
nat-olt hálóaton vagy valszeg
feltételezem így nézz ki:
(internet) -> huawei -> asus -> gép (minecraft-szerver)
egyik amire gyanakszok:
a huawei-nél a gép IP címét adtad meg, pedig az ASUS router címét kellene (192.168.0.x valami lesz, amit kap a huawei-től)
másik: nem tudom mért opcionális a belső port, bár nekem szokásom ugyanoda is ugyan azt megadni mint a külső
Rommá konfigolhatod a rúteredet te csoró ha a szolgáltatód nem az egyedi IP-t...
Hiába kérdeztem a 3-as válszban, nem válaszoltál,,,,,, hát akkor konfigolj és konfigolj........................
Egyedül ezt nem fogod megoldani, csak a szolgáltató segítságável! Konfigolhatsz otthon minden, még a mikrót, meg a bojlert is rákötheted a rúteredre, akkor sem fogod elérni amit szeretnél.
ebben a hálózatokban az a jó, hogyha sose csináltál ilyet, sok helyen ellehet rontani a lépést
az első minecraft szerveremmel én is napokat szívtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!