Lecserélném a 250GB-os M2 SSD-t amin a "C" van, egy 500GB-osra, milyen ingyenes programmal tudom megtenni a költözést?
Figyelt kérdés
Az alaplapban csak 1 db M2 foglalat van, azon van most a "C", szeretném az egészet átköltöztetni/klónozni egy winchesterre, majd m2 SSD csere után vissza. Ennek a legegyszerűbb ingyenes módját keresem.2021. jún. 9. 22:08
2/9 anonim 

válasza:

Amúgy egy reinstall szerintem sokkal tisztább.
3/9 anonim 

válasza:

#2 kiveve, ha mondjuk nincs kedved minden programot ujratelepiteni es ujra beallitani az igenyeidnek megfeleloen.
4/9 anonim 

válasza:

Viszont az ilyen költöztetésekkel meg ritkán szokott úgymond tökéletesen elsülni a dolog, ha épp valami furcsa hiba előjön miegymás, könynen ez lehet az alapja.
5/9 anonim 

válasza:

CloneZilla
#4 Nekem kivétel nélkül mindig tökéletesen sikerül.
6/9 anonim 

válasza:

#4 igen, az olyankor van amikor nem tudod mit csinalsz. Komplett oprendszereket koltoztettem mar ezekkel a programokkal (clonezilla es pajtasai), ki ne talald hogy elrontjak a windowst meg elvesznek az adatok...
7/9 anonim 

válasza:

Képzeld én meg pont hallottam gondokról, mondjuk nem pont adatvesztésről, de okozhat gondot. Kifagyó, vagy egyéb furcsaságokat művelő programok, vagy akár win képében.
8/9 anonim 

válasza:

Hallottad az ismerosod ismerosetol akinek a kutyajanak az allatorvosa egy pacienstol hallota, ugye?
Ne terjesszunk hulyeseget, a clonezilla meg a macrium reflect (kulonosen a non-free verzoja) kiprobalt, sokszorosan tesztelt programok, semmifele "furcsasagokat" nem okoznak. Szakmabol adodoan rendszeresen hasznalom oket, soha semmi megmagyarazhatatlan nem tortent meg, kiveve ha mar a forras-rendszer is sz*r volt.
9/9 anonim 

válasza:

Látom az egóddal vannak bajok. Igen képzeld, több forrásból is hallottam, oprendszer költöztetés után jöttek a furcsaságok. Szóval kicsit szállj le a földre, aztán majd ha a kérdező is megcsinálja és esetleg nem úgy jön össze ahogy papíron kéne, akkor ennyit erről, én jeleztem, hogy megeshet, és ezért tisztább a friss rendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!