Java, mi a gond?
"Exception in thread "main" java.lang.UnsupportedClassVersionError: net/minecraft/client/main/Main has been compiled by a more recent version of the Java Runtime (class file version 60.0), this version of the Java Runtime only recognizes class file versions up to 52.0"
Azt értem, hogy a Java ami le van töltve csak az 52.0-ig ismeri fel, ami meg neki kéne az 60, de hiába frissítek minden lóhugyot, JDK, JRE, minden szart a legfrissebbre, sehova nem jutok. Ha így hagyom, nem tudom használni a cuccot. Ha befrissítem, egy teljesen üres ablak fogad. Mégis mit kéne tennem?

Igen, ezt én is felfogtam ahogy le is írtam.
Just as I said "hiába frissítek minden lóhugyot, JDK, JRE, minden szart a legfrissebbre, sehova nem jutok. Ha így hagyom, nem tudom használni a cuccot. Ha befrissítem, egy teljesen üres ablak fogad."
A legfrissebb JRE juttat el az utóbbihoz.

Szia! A Java -version ezt hozza ki:
"java version "16.0.1" 2021-04-20
Java(TM) SE Runtime Environment (build 16.0.1+9-24)
Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (build 16.0.1+9-24, mixed mode, sharing)"
A PATH és JAVA_HOME is rendben vannak, a telepítő maga kérdezett rá és állította be a JAVA_HOME értékét. A Path-re ránéztem, ott is ott van a java.
Egyre érdekesebb ez az egész :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!