Valaki elmagyarázná nekem?
"és van egy kevés számtech tudásom"
Az bizony valami nagyon nagyon kevés lehet, ha arra sem elég, hogy ezeknek a Móricka szintű kérdéseknek nem tudsz magadtól utána járni. Az hogy meg tudod nyomni a számítógép elején az nem "számtech tudás".
Amúgy amikor az egyik ismerősömtől kaptam ncore meghívót, én sem értettem a torrentek működését, de ő szép lassan elmagyarázta, meg válaszolt a hülye kérdéseimre, szóval szerintem a te barátaid is majd válaszolnak, ha valamit nem értesz. :)
Viszont két fontos dolog van, amit jobb ha betartasz, ha nem akarod hogy aj legyen, az egyik amit a #5 írt 48 óra vissza töltés, erre van 2,4 vagy 6 heted vissza tölteni, attól függ hanyadikán töltötted le az adott fájlt, a másik amire figyelj, hogy hirtelen most nem tudom megmondani, hogy 1 vagy 2 hónap, de annyi inaktivitás után törlik a fiókodat, sokaknak volt belőle problémája.
És még egy dolog, az ncoreón belül van egy wiki oldal, ott a legtöbb kérdésedre választ kapsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!