Attól még hogy a linux rendszer a C meghajtón van tudok a D-re is programokat telepíteni?
A Linux biztos, hogy nincs a C: meghajtón. Szerintem te a /-re gondolsz.
Linux alatt minden programnak és a hozzá kapcsolódó fájloknak megvan a maga helye. Nem lehetetlen ugyan máshova pakolni a dolgokat, de nem kezdőknek való feladat, és úgy általában nem szerencséd ilyesmit csinálni.
Ezt is te írtad ki?
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__..
Másnap már variálni akarsz a telepítési hellyel? Inkább ne. :)
Nyilván más partíción van a Windows és a Linux. Feltételezem a probléma az, hogy kicsi az SSD, és el fog fognyi a hely.
A partícióméretekkel lehet játszogatni, de az igazi megoldás az, hogy megfelelően nagy SSD-re kell telepíteni a rendszereket.
Igen én írtam ki az a kérdést is. xd
Igen pontosan így van.
Ha a C: re telepítetted a Linuxot akkor azon már nincs Windows.. ;-P
Windows alatt NTFS van amiről nem bootol a linux, de írni olvasni tudja.
Linux alatt ext4fs van, arról bootol, de ezt a windows nem olvassa (legfeljebb segédprogikkal nyögvenyelősen)
Én azt mondom, hogy amíg nincsenek belakva a rendszerek, addig gondold újra a partíció-kiosztást, és telepítsd újra őket.
Esetleg azt is csinálhatod, hogy valamelyik rendszer partícióját csökkented, a másikat növeled, és majd a későbiekkben pontosabban látni fogod, melyiknek mekkora hely kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!