Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Újraindítaskor kékhalál?

Újraindítaskor kékhalál?

Figyelt kérdés

Üdv!

Egy pár napja a gépem kékhalállal szenved. Újratelepítettem a gépet, volt egy extended memória diagnosztika is, ott nem volt semmi baj. A friss telepítés után is, amint újraindítottam a gépem, a betöltés közben kélhalált kapok.

Amint bekapcsolom a gepet, ismet kékhalál.

Van valakinek ötlete, hogy mitől lehet ez?

2021. máj. 26. 19:20
 1/8 anonim ***** válasza:

Konfigod?

Driverek?

Hőmérsékletek?

2021. máj. 26. 19:27
 2/8 A kérdező kommentje:

Minden megfelel annak, hogy a rendszert futtassa. Több éve használom már így. Most kezdte el. Hőmérsékletekkel minden rendben van.

Annyit ír most a non page default area uzenet helyett ,hogy bad system config info.

2021. máj. 26. 19:55
 3/8 Változo2 válasza:

Ez a hibakód azt jelzi, hogy probléma adódott a számítógép beállításjegyzékével, és vissza kell térned egy korábbi konfigurációhoz.

Kapcsold ki a számítógépet a főkapcsoló gombot nyomva tartva, majd kapcsold vissza. Amikor megjelenik a gép gyártójának emblémája, kapcsold ki megint a gépet. Ismételd a folyamatot, amíg meg nem jelenik a várakozási idő.

A következő képernyőn válaszd a Hibaelhárítási lehetőséget, majd válaszd a speciális beállítások lehetőséget > a rendszer visszaállítás elemet.

Válassz egy rendszergazdai fiókot, és írd be a jelszót. Kattints a Tovább gombra.

Ezután válaszd ki, hogy melyik visszaállítási pontra szeretnéd visszaállítani a gépet. Válaszd a legutóbb ismert helyes konfiguráció lehetőséget.

Ha továbbra is kék halál van, vagy nem áll rendelkezésre visszaállítási pont, akkor állítsd alaphelyzetbe a gépet.

2021. máj. 26. 21:43
 4/8 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy mielőtt újratelepítettem a gépet, próbálkoztam ezzel is, amit leírtál, de amint újraindításra került a sor (vagy néha csak úgy) újraíndította magát a fentebb említett hibával, amit írtam.
2021. máj. 26. 21:46
 5/8 anonim ***** válasza:

HDD ellenőrzés, SMART adatok...

ha jól sejtem lesz pár hibás / gyenge szektor.

2021. máj. 27. 04:57
 6/8 A kérdező kommentje:
SSD-n van a rendszer. HDD bekavarhat?
2021. máj. 27. 14:58
 7/8 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#6 magatol nem kavar be, csak ha te csinaltal rosszul valamit

nem csak memoria de hdd es ssd es alaplap is lehet hibas, no meg kabelek is

esetedben kiprobalnam amire te elece gondolhattal, hdd nelkul

ha ugy se jo akkor masik ssd vel vagy a proba vegett a hdd vel (adatok lementhetok vannak rajta?)

Es igy kiszurheted jo e valamelyikkel

ha nem akkor rosszabb, alaplappal meg kabelekkel szorakozni...

2021. máj. 30. 14:50
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket, azóta sikerült megoldanom a problémát.
2021. máj. 31. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!