Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Amennyiben SSD - HDD kombónál...

Amennyiben SSD - HDD kombónál a Steam játékot a HDD-re telepítem, akkor is gyorsabb lesz, mint egy csak HDD-vel rendelkező gép esetében?

Figyelt kérdés
Ráncfelvarráson esett át a gépem. Eddig csak HDD volt benne, most a C 480 GB SSD, és van benne egy 2 TB-os HDD is. Nagy tárhely igényű (pl. autós) játékokat, ha a HDD-re telepítem, akkor is gyorsabbak lesznek, mint eddig SSD nélkül?

2021. máj. 23. 00:25
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Picivel talán, de azt észrevenni nem fogod. Mivel az ssd a gyors, a hdd meg futatja a játékot, az ugye attól mert van ssd még gyorsabb nem lett.
2021. máj. 23. 00:37
 2/5 anonim ***** válasza:
79%
Nincs semmi hatással rá, olyan mintha nem is lenne SSD-d (mivel nem arra telepítetted, tehát nem arról tölt be).
2021. máj. 23. 01:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg ram szűke esetén, ha a swap az ssdn van, akkor lehet némi javulás. Egyébként semmi hatása nem lesz, mivel mindent a hdd tárol.
2021. máj. 23. 05:12
 4/5 anonim ***** válasza:
63%
Azért tudni kell, hogy leginkább a játék betöltési idején javít egy SSD, mint az FPS-en. Ami miatt én az SSD-re raktam az egyik progit inkább az volt, hogy sokat frissít, és bár az internetes letöltésen nem javított, de annak installálása sokkal gyorsabb lett, azaz, ha éppen fáradtan leülök a gép elé, hogy végre játszak, nem kell fél órát még arra várnom feleslegesen, hogy telepítsen, csak 2-3 percet.
2021. máj. 23. 08:58
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2021. máj. 25. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!