Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A gamer community tényleg...

A gamer community tényleg ennyire toxic?

Figyelt kérdés
Van 2 játékom amivel már nincs időm játszani. Forza Horizon 4 és CSGO. Gondoltam eladom ezeket l*f*sz áron. A Forzát 60 dollárért vettem és 20$ért akartam eladni. A CSGO Prime 2018ban vettem második accountként volt használva jó rangba van, awp skin is van rajta stb. Ugyanúgy 20$. Nos eddig 3 óra alatt 2 ember írt mindegyik kérdezgetett stb. Aztán mikor odakerült a sor, hogy feltettem a kérdést, hogy megszeretné-e venni egyik sem írt vissza, de előtte megkértek, hogy adjam meg a jelszót stb, holott videót küldtem róla, hogy megvan a játék stb...

2021. máj. 4. 15:26
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Aki esetleg félre értené nem azért toxic, mert nem írt vissza (bár legalább annyit írna, hogy bocsi de nem éri meg nekem kevesebb mint féláron megvenni bármit ne haragudj) hanem mert lerí, hogy profilkép stb nélkül beakarják lopni az embert.
2021. máj. 4. 15:27
 2/12 anonim ***** válasza:
53%

(Azért az, hogy egy 6 szavas mondat harmadát nem sikerült magyarul kifejezned, külön elismerést érdemel. Ciki már magyarul beszélni, igyaz?)

Amúgy meg nem. De értelmes ember nem is von le messzemenő következtetést azért, mert kifogot két gyökeret.

2021. máj. 4. 15:29
 3/12 A kérdező kommentje:
Nem ciki magyarul beszélni, csak napi szinten angolul beszélek és így könyebb nekem, főleg ilyen témában. Most prime helyett írjam, hogy elsődleges? De igazad van ebből nem lehetne következtetést levonni. De amiket hallok, stb... azokat ez bőven megerősíti. De ha szerinted nem gáz a közösség akkor csak menj el egyedül rangsorolt meccset játszani bármilyen csapat játékban.
2021. máj. 4. 15:32
 4/12 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
63%

De mit takar a toxic?

ez nemnazt jelenti magyarul hogy mergezo? Vagyis mert tevelednigy bantak te is igyfogsz masokkal banni?

en emlekeim szerint angol kornyezetben is a toxic ilyesmit jelent ha szemelyre alkalmazzak

viszont en megsem ezt latom teljes leirasodbol hanem azt az egyszeru tenyt amit olvashattal eszak korearol hogy kiberbunozok, vagyis lopnak masoktol a digitalis vilagot, netet kihasznalva

de ezt mashelyeken is lathatad, lenyuljak a penzed is ha tudjak vagy barmit, nem csak accountokat

hanigy erted "toxic" mivel sokakra raragadt ez ha o megtette, "megteheti" akkor en is

de a mereg az valojaban azokra is hat akik egyaltalan nem akarnak megmergezodni

ez inkabb "drog" ilyen ertelemben ertetted? tehat aki eleve hajlamos a ferdesegre, az gorbulni kezd es gorbiti a gemkapcsot

Nekem ettol meg mindeg nem tunik toxikusnak

ha neked igen, ha rad toxikus akkor az nagy baj

2021. máj. 4. 15:51
 5/12 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem ez nem toxikusság, pontosabban szerintem nem ez az. Inkább az, ahogy egymással játék közben viselkednek, ahogy egymás felé megnyilvánulnak. És az tényleg ilyen, de nem csak a játékosok körében figyelhető ez meg, hanem bármilyen közösségi platformon, szokj hozzá, vagy keress zárt(abb) közösségeket, olyanokat, akiket személyesen is ismersz.

Egyébként jól olvasom/értelmezem, hogy valamilyen account-ot szeretnél eladni a játékkal együtt? Nos, így annyira nem meglepő sem az érdektelenség, sem az óvatosság, mert egyrészt ezt minden platform szabályzata tiltja, másrészt a vevő vállalja a kockázatot, hogy az account tulajdonosa ezt bármikor könnyen visszaszerezheti, aztán a végén még az ő másik account-ját is törlik a végén..

2021. máj. 4. 16:23
 6/12 anonim ***** válasza:
42%

Arra nem sikerült rájönnöm, hogy a 2-es válaszoló mit szívott, de adhatna nekem is. :D

Egyébként egyáltalán nem tipikus ez a magyarok között, inkább általános az egész online világban. Olyan pofátlanul vernek át, húznak le, ahogy csak tudnak. Csak lépj be egy külföldi CS:GO csoportba, megbízható emberrel nem fogsz találkozni, csak scammerekkel.

Ettől függetlenül számos megbízható magyar van, akik ilyenekkel foglalkoznak nagyobb tételben. De mellette ott van a másik oldal, főként a 14-18 éves korosztály, akik kamu profilról írogatnak, egész nap azt figyelik, hogy kit lehetne átvágni pár ezer forintért. És mondanom sem kell, az ilyenek fognak megtalálni az esetek nagy részében.

2021. máj. 4. 17:12
 7/12 anonim ***** válasza:
42%
*4-esre gondoltam
2021. máj. 4. 17:13
 8/12 A kérdező kommentje:
A 7esnek sajnos igaza van. A 2es is mondott igazat bár nem tudom miért kellett így megfogalmazni de ettől függetlenül köszönöm mindenkinek aki eddig válaszolt
2021. máj. 4. 17:18
 9/12 anonim ***** válasza:
#2 a vicc az hogy állítólag napi szintem angolul beszél, mégsem ismeri a szavak jelentését, rosszul használja őket. :D
2021. jún. 18. 18:59
 10/12 A kérdező kommentje:
Melyiket?😂 az hogy te nem vagy a témában és az eredeti jelentését értelmezed és mégis hozzászólsz nem az én bajom🤣
2021. jún. 18. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!