Mitől lehet ez a drasztikus lassulás?
W7 van a gépemen és az utóbbi 2-3 hétben drasztikusan lelassult.
Vírus elvileg nincs a gépen, mert nem talál egyik program se.
Telepített víruskeresék: avast 5, malwarebyte's anti malware, spybot s&d, emsisoft anti-malware és microsoft security essentials.
töröltem a microsoft security-t meg az emsisoft anti-malware-t.
ezzel gyorsabb lesz vagy más oka is van a lassulásnak?
avast mellé kell még 1 program szerintem, mert az avast nem mindig fog meg mindent.
újratelepítés nélkül nem is oldható meg?
Nem feltétlenül a programok okozzák ezt a lassulást (bár azokból elég sok van, csak egy vírusírtó, anti spyware + a win7 tűzfala legyen fent, meg Malwarebytes, mivel az nem zavar mást.
Lemeztöredezettségmentesítőt próbáltad már? (win 7-é nemtom, milyen, auslogics disk defrag gyors és hatékony)
Takaríts a gépeden.Töltsd le ezt a programot: WiseRegistryCleaner
Ingyenes,olvasd el a leírást is.
Ne használj több vírusírtót,mert csak ütik egymást,és problémákat okoznak a gép működésében.Akinek Avast-a van,az meg van elégedve vele,nincs szükség másra.
Illetve tűzfalra,de gondolom ez alapból van a gépeden.És windows defender,ami a kártékony programokat szűri ki.
auslogics-t használok énis:)
1 hete lett minden mentesítve
fenthagytam a spybot s&d, malwarebyte's és az avast5!-t meg persze van a windows defender ami a rendszerbe épített..
már viszonylag gyorsabb szerintem.
egyéb ötlet?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!