Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi lehet ennek a játéknak a neve?

Mi lehet ennek a játéknak a neve?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy kétezres években általam játszott játékot keresek. Nagyon szerettem gyerekkoromban és sehogy sem találom, pedig nagyon szerettem. Sajnos nem sok mindenre emlékszek belőle. Úgy rémlik, hogy történet alapú játék volt (nem online játék) és emellé logikai is. Különböző feladványokat kellett végrehajtani, hogy végigjuss, úgy emlékszem, hogy nem nagyon volt több pálya, hanem csak egy hosszú, bár én akkor a demóval játszottam csak. Egy női karaktert kellett irányítani és volt, hogy lehetett váltani karaktart, mondjuk egy gyereket, mert vele befértél ilyen apró kis résekbe is. Úgy emlékszem, hogy egy partról indult a játék, utána valamilyen épületbe kellett bemenni. Ilyen régies hatása volt. Festményeket kellett átvinni egyik helyről a másikra, kötelet elvágni, ilyesmi. Sajnos több mindenre nem emlékszem, de nagyon meghálálnám, ha valaki segítene megtalálni azt a játékot. (Egyébként az a tipikus "mászkálós" játék volt)

2021. máj. 20. 11:36
 1/3 anonim ***** válasza:
34%
XIII vagy Tomb Raider lehet.
2021. máj. 20. 13:12
 2/3 A kérdező kommentje:
Sajnos egyik sem, már néztem ilyen nagyobb címeket.
2021. máj. 20. 14:33
 3/3 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

XIII errol egyaltalan nem jutott volna eszembe #1,

meg annyira nagy cimnek se mondnam #2 Kerdezo

(nem azt hogy ne lenne jo)

2021. máj. 23. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!