Voice chat probléma CoD Warzone játéknál, megoldás? több lenn
A kérdés egyszerűnek tűnik, na de majd meglássátok, nem is annyira!
Nos tehát 3-an vagyunk egy partiban Warzoneban, nekem 2.0-ás studio monitorrol jön a hang, a mikrofon pedig a hangfal mellett van, és egy gamer füles mikrofonja. A haverom 4k-s tvről veszi a hangot, és szintén gamer fejes mikrofonja van. A tesomnak 2.1-es reproduktorrol szerzi a hangot, és őneki is gamer füles a mikrofonja. Ja és még van egy negyedik tag, mondjuk ő csak nemrég jött, ő ps4 pro-rol tolja, tv-ről a hang, és airpodsrol a mikrofon.
Elég bonyolult tudom, de a tisztánlátás végett minden körülményt tisztázni akarok.
A blizzard voice chatjén hoztunk létre egy csoportot, és itt csatlakozunk be. A hang nagyon recsegős, robothang, erősen súg-búg, sokszor elviselhetetlen. Haverom mondta hogy azért lehetséges, mert a hangfal mellett van letéve a fülesem. Áthelyeztem máshova, és nem volt nagy változás... Igy van a tesommal is, ugyanaz a probléma.
Tudom, hogy a játékon belül is van voice chat, de az meg nem mindenkinek megy, pl haverom semmit nem hall vagy csak alig...
Mit lehetne csinálni? Mert League of legendsben nagyon jó minőségű a vétel, és ugyanugy használjuk mint warzonenál nincs semmi különleges beállítás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!