Hol találok olyan programot amellyel a telefonban lévő sms-eket lementhetem a számítógépembe?
Figyelt kérdés
Amúgy Sony Ericsson k810i-m van.2008. dec. 7. 09:45
1/7 anonim válasza:
Sony Ericsson PC Suite
Ha nem kaptál a telefonodhoz telepítő lemezt, letölthető a SE honlapjáról:
3/7 A kérdező kommentje:
lehet,h csak én nem értek hozzá, de én nem tudom ezzel a programmal lementeni a telefonban lévő sms-ket a számitógépre. Kérem sigíts(etek) Köszi a válaszokat :-)
2008. dec. 20. 14:33
4/7 anonim válasza:
De különben nem kell ehhez semmiféle program, csupán egy kis szabadidő, és az össze sms-t leírod egy Word dokumentumba pl.
5/7 anonim válasza:
Jó,hogy vannak még segítőkész emberek. :D
6/7 A kérdező kommentje:
hát jaahhh :))))
2009. aug. 1. 19:20
7/7 anonim válasza:
amúgy a MyPhone explorer (asszem így hívják) az is erre van, és ott lementheted az sms-eidet, a telefonkönyvedet, és még talán a híváslistádat is. Érdemes megnézeni;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!