Ez a táp elég lesz a számítógépembe?
Figyelt kérdés
Üdv!
Számítógépembe tápot szeretnék venni és a következőre gondoltam:Chieftec 400W tápegység iARENA
Gépem konfigurációja nagy vonalakban:
CPUintel dual 2.6 e3400
VGA 512 mb-os lesz nemsokára most csak integrált
ram:2gb ddr3
alaplap:ASUS P5G41T-M LX
elég lesz a táp ehhez?
Válaszokat előre is köszönöm!
2011. szept. 15. 15:48
2/9 pixazukai válasza:
Attól függ milyen VGA-t akarsz, meg a merevlemezek száma száma. Inkább jobb lenne 1 550 wattos
3/9 pixazukai válasza:
Tápegységen soha ne spórolj
4/9 anonim válasza:
500 is sok. A merevlemez nem fogyaszt sokat, akkor sem, ha sok van (10-20 watt), az 512-es videókártya meg biztos nem csúcs.
Szerintem aki nem akar több videókártyás rendszert építeni, az idők végezetéig ellesz egy 400-as (jó minőségű) táppal, esetleg tesz bele egy 450-500-ast, hogy az évek után fáradó táp biztosan elég legyen egy akkori nagyteljesítményű videókártyához.
5/9 A kérdező kommentje:
Most csak 60 gb van és annyi is fog maradni egy darabig
2011. szept. 15. 16:04
6/9 A kérdező kommentje:
És nem tervezek a közeljövőben új cuccokat
2011. szept. 15. 16:05
7/9 pixazukai válasza:
Azért jobb ha vesz 1 minőségi 500-550 wattos tápot. Corsair vagy a Thermaltake, ezek szerintem megbízható tápot gyártanak.
8/9 anonim válasza:
Csak épp kétszer annyiba kerülnek, mint egy 400-as Chieftek, ami ugyancsak megbízható. Ezért nem javaslok nagyobbat. A különbözetből vehetne a 60 gigás helyett egy 500-as vinyót.
9/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!