Ez jó lesz a számítógépembe? Ddr3 ram
Figyelt kérdés
Van a gépben a ddr3-as 1333mhz ram na már most ha veszek egy másik 2gb-osat, de az 1666mhz-en ketyeg, akkor nem lesz problémájuk egymással?2011. febr. 25. 10:57
1/2 Vadmeggy válasza:
Elvileg nem, de én úgy tudom, hogy a gyorsabb ramot kell az első slotba tenni, mert ha a lassabbat teszed be, akkor a géped a gyorsabb ramot is lassabban fogja kezelni.
Ezt egy ismerősöm mesélte nekem még, amikor DDR2 ramot akartam venni, szóval ne vegyed biztosra.
2/2 anonim válasza:
elvileg és gyakorlatilag is 1333-on fog menni az 1600-as. Minen modul a leglassabbhoz igazodik. Kompatibilitási hibák azonban felléphetnek, pl. márkák miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!