Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hol lehet olcsón beszerezni a...

Hol lehet olcsón beszerezni a vegas prot humblebundlen kívül?

Figyelt kérdés
Nincs bankkártyám 😅
2021. máj. 5. 14:36
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Akkor mi a top3 videóvágó szoftver most? Fel tudnád sorolni? Illetve említetted hogy "ellopod". Nekem a szoftvereim 100% a eredeti, mindent megveszek amit használok épp ezért vírus sincs a gépemen. De egy videfájlból hogy tudják megállapítani hogy eredeti vagy nem eredeti szoftverrel készült? Már ilyen is létezik?
2021. máj. 7. 16:26
 12/19 anonim ***** válasza:

Sorrend nélkül: Adobe Premiere Pro, Final Cut Pro a két standard. Adobe előnye hogy mindenen elérhető, hátránya hogy havidíjas, Final Cut egyszer fizetős, de macOSen van csak. Ezek után szokták a Davinci Resolve Studio-t, CyberLink PowerDirector, Corel VideoStudio-t vagy a HitFilm-et. Első kettő az ipari standard.

Nem tettem állítást a géped aktuális tartalmára, hogy mi lopott, mi nem. Azok opciók voltak, hogyan juthatsz hozzá a Vegashoz.

Millió egy módja lehet, nem azt mondom hogy így megy, de a fájl metaadatokba belepakoltat dolgokat, DRM miatt ha a cracker nem profi a szoftver símán "hazatelefonálhat" annak ellenére hogy elindul... Nyilván hogy ezt egy adott cég hogyan is csinálja nem köti az emberek orrára, mert akkor nem lenne sok értelme, de minden szoftvernek van valami védelme és ha letöltesz a crackerre bízod magad, hogy ő mennyire profi ezek megkerülésére. (Valószínű nem fizetnek neki sokat, ha fizetnek)

2021. máj. 7. 18:16
 13/19 A kérdező kommentje:
Vegas nincs fent ebayen?
2021. máj. 7. 21:26
 14/19 anonim ***** válasza:

Torrent

Én photoshopra előfiztettem az adobenél, aztán kellett volna a premier pro ezért le akartam mondani a "fényképezős csomagot" a mindenesre, amikor is szembesültem vele hogy kötöttem 1 év hűséget az adobeval, amikor 3 hónapra kellett volna. Szóval most fizetem a havi majdnem 5k-t tök feleslegesen. Bekaphatják.

Tehát a premier pro-t úgy letorrenteztem hogy még büszke is voltam magamra.

2021. máj. 12. 13:32
 15/19 A kérdező kommentje:
Én mindent legâlisan veszek meg a torrentes programokban lévő crack elinditasaval a pedofil hálózatokat támogatod. Épp ezért kerülöm a torrentet mint a tüzet
2021. máj. 12. 17:35
 16/19 anonim ***** válasza:

Nem kell hozzá crack.

Mondjuk erre a pedofil hálózatra kiváncsi lennék hogy néz ki, meg hogy mit jelent. :D

2021. máj. 12. 18:21
 17/19 A kérdező kommentje:
"nem kell hozza crack" akkor?
2021. máj. 12. 19:22
 18/19 anonim ***** válasza:

Mivel Pre-Activated: Előre aktivált változat, nincs szükség crack, patch fájlra.

Ha gondolod átdobom wetrasferen, magyar srác csinálta.

Használd ki hogy a vadnyugaton élsz. Mindig azt mondják hogy bezzeg németországban. Bezzeg magyarországon senkit nem érdekel a torrent.

2021. máj. 13. 00:38
 19/19 A kérdező kommentje:
Az kb ugyanaz mintha krekkelnéd valószínűleg virusos. En az ilyet kerülöm
2021. máj. 13. 07:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!