Ebayen miért ilyen olcsó a vegas pro 18?
Most nem megyek bele, hogy ezek a kulcsok honnan vannak, hogyan működhetnek stb mert nem ez volt a kérdés és nagyon hosszú lenne.
A kérdésedre azonban válaszolok: Nem kulcsot kapsz. Ha megnézed a leírást mind "pre-activated" (Inkább nevezném pre-cracked-nek...)
Kapsz egy letöltési linket, letöltöd és működik. Csak hogy fizettél érte. Fizettél egy olyan illegális programért amit ingyen is letölthettél volna, ráadásul lehet, hogy kaptál egy vírusos terméket. Ha Sony Vegas kell akkor csak a hivatalos oldal, sajnos más opció nem igazán van, pedig én is kerestem régebben.
Bár az mondtam, hogy nem megyek bele más témába, azért azt szeretném leírni, hogy nem feltétlen mennyiségi Windows kulcsokat kap. Illetve ebay-en valszeg de, viszont van rengeteg retail Windows termékkulcs áruló. Tényleg működik, nem tiltják le őket stb. Ezeknek is megvan a maga forrása, életútja amit szintén nem fogok leírni, azonban fontos, hogy ezek a kulcsok sem teljesen legálisak. Persze ha otthon használod, akkor nem igazán fog senkit zavarni, főleg, hogy az MS szerint inkább használj ilyen kulcsot, mint más rendszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!