Otthoni hálózatban hány gépet és hogyan lehet össze kapcsolni? Több kérdés.
Figyelt kérdés
Elég amatőr vagyok, régebben csináltam már otthon egy kis hálózatot, de most elakadtam win10-ben és telekom router miatt.
1. Telekom sagemcom router segítségével tudok otthoni hálózatot kialakítani?
2. Szerver nélkül, csak a meghajtókat, nyomtatót és esetleg távoli hozzáférés engedélyezés nélkül kialakítható?
3. Wifin csatlakozó laptophoz tud valaki leírást, hogy csatlakoztassam?
2021. máj. 3. 17:42
1/2 P.O.C. válasza:
Amennyit akarsz, de jellemzően a SOHO routerek nem erőművészek, 1-2 tucat eszköznél több alatt megrogynak. A Windows 10 se működik máshogy hálózatban, mint a korábbiak.
1. Igen
2: Igen
3. Wi-Fi -n. :D Mi nem megy?
2/2 anonim válasza:
Elméletileg bármennyit, gyakorlatilag annyit amennyit az eszközök fizikailag bírnak. A szolgáltató eszköze csak arra jó, hogy pár eszközről lehessen nezezni, ha ennél többet akarsz, saját eszközök kellenek. A meghajtók, nyomtatók megosztására kell egy szerver, de ez lehet a géped is (persze csak akkor lesz elérhető a megosztás ha be van kapcsolva), vagy kell egy NAS, ami pont erre van kitalálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!