Honnan szereztétek be a sony vegas pro 12-t?
Mivel az oldalon az illegális források propagálása nem megengedett:
"(c) Tilos olyan tartalmat elhelyezni, amely mások szerzői jogát, iparjogvédelmi, illetve védjegy jogát, jó hírnévhez való jogát, becsületét vagy méltóságát sértheti, ilyen tartalomra utalni, vagy ilyen tartalom használatára a Felhasználókat buzdítani."
https://www.gyakorikerdesek.hu/felhasznaloi_szabalyzat
ezért csak a legális beszerzési forrást javasolhatunk - warezolni warezolja le mindenki magának az NCore-ról/Piratebayről/btdig-ről,... ;)
"Sehol nem irtam hogy ingyen kéne szóval ne rágalmazz engemet"
Sehol nem állítottam ilyet.
"Ha tudsz oldalt ahol meg lehet venni "
Újonnan már nem lehet megvenni.
Eredetileg a Sony Creative Software
készítette - de az kb. 8 éve volt:
most már a Magix-é a brand tulajdonjoga - szóval ez a két cég érdekelt az eladásában.
#5 De utaltál rá a kalózkodással az ingyenességre.
A magixos kaki nekem nem kell mert hazavágták a programot a 12 kellene mert az a legjobb verzió.
#6: Mert itt a Gyakorin kérdések tömkelege szól arról, hogy "honnan szerezhetném meg ingyen az xyz programot?"
Egyébként ez van, így jártál, ez a piacgazdaság. ;/
Újonnan senki sem forgalmazza a 12-es verziót. 8 éves, zárt forráskódú, kereskedelmi szoftver, amit - több szoftverrel egyetemben - a Sony Creative Software-től megvett a Magix ( [link] ) - esetleg a két cégnél érdeklődhetsz a szoftver megléte elől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!