Milyen munkákat lehet végezni otthonról felhasználói szintű Excel és Word ismerettel?
Figyelt kérdés
Tehát NEM „jó kommunikációs képesség”-gel, sem nem „magabiztos Excel tudás”-sal! Sem nem MLM, sem nem kérdőívkitöltés és a többi.
Lehet monoton munka is.
Ötleteket szeretnék kérni!
És, ha te személyesen esetleg dolgoztál benne, akkor légyszíves írd meg, hogy mennyit fizettek! Szeretnék egy átfogó képet látni. Nyilván nem leszek milliomos tőle, nem azért kérdezem, tudom, hogy nem sokat fizetnek, de ha nincs semmi képem, akkor csak nagyságrendileg tudom megtippelni és azt is talán rosszul.
Köszönet a segítségekért!
2021. ápr. 23. 14:23
1/2 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem, hogyha létezik más munka is, amihez betanítanak, nyilván azok is érdekelnek. Azért szűkítettem le a lehetőségeket, mivel nem rendelkezem speciális programok ismeretével és azokra nem valószínű, hogy vállalnák a betanítást, bár ki tudja...
2021. ápr. 23. 16:20
2/2 anonim válasza:
Semmi dolgozni kell ez amit te akarsz ez nem munka ilyen nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!