Miért nem tálcáz le a Windows amikor ctrl+alt+del-t nyomok?
Figyelt kérdés
Néha kifagy egy játék pl a cs go és amikor nyomok egy ctrl+alt+del-t és megnyitom a feladatkezelőt,hogy ott bezárjam a játékot akkor akármit nyomok nem dob le az asztalra hanem marad bent a lefagyott játékban. Sem alt+tab-nem reagál se semmi. Reset gomb nincs a gépházon így mindig kijelentkezek a profilból.
Win7-nél nem volt ilyen gondom ez most win10...
2021. ápr. 20. 19:15
2/9 A kérdező kommentje:
Na azt még nem próbáltam :) Alt+tab-al tudok választani ablakot de hiába választom az asztali nem reagál.
2021. ápr. 20. 19:38
3/9 anonim 

válasza:

Ctrl-shift-del ugyanazt a feladatkezelő ablakot hozza fel amit a ctrl-alt-del. A hiba nem ezzel van, hanem hogy az ablak nem kerül előtérbe. Nyisd meg a feladatkezelőt, és a menüjében állítsd be hogy mindig felül legyen. Így már legközelebb - nagy valószínűséggel - jó lesz
4/9 anonim 

válasza:

1) ctrl-shift-del nekem nem ugyanazt hozza fel, nem a feladatkezelőt
2) ctrl-shift-esc-t akartam ajánlani
5/9 Közveszélyes Kontár 

válasza:

inkabb olyan kombinaciot irj ami az aktualis ablak kenyszerito leallitasat inditvanyozza minden kerulout nelkul
6/9 anonim 

válasza:

5. persze, meg írjak neked egy programot, mi? Szólj a MS-nak, hogy csináljanak neked ilyet, mert 3 gomb és neked két kattintás már túl bonyolult.
7/9 Közveszélyes Kontár 

válasza:

#6 hat ha MS erre sem kepes akkor hogy fogjuk a Marsot betelepiteni?
8/9 anonim 

válasza:

Amint látod ez a funkció nem szükséges a Marsra eljutáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!