Hogy lehet windows 10-en beállítani azt, hogy ha megnyomom a ctrl+alt+delete gombot, rámegyek a zárolásra, ne kérjen jelszót?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Már beírtam a futtatásba, hogy "netplwiz", kinyomtam a "A számítógép használatához jelszót és felhasználónevet kell megadni" szövegrészt, alkalmaztam, újraindítottam a gépet, de semmi.2020. máj. 14. 21:43
1/9 Szervizmérnök úr 

válasza:

Valami ilyesmi esetleg?
3/9 A kérdező kommentje:
Egyik sem jó sajnos, mert csak azt mutatja, hogy a képernyő zárt hogyan kapcsoljam ki.
2020. máj. 14. 23:53
4/9 anonim 

válasza:

Van egyébként bluetooth a gépen? Mert akkor elvileg telóval is unlockolni lehet.
Érdekes, hogy elvileg van olyan is, de sajnos nem gyári windows alkalmazás, hogy átalakítja a pendrive-ot kulcsá és olyan is, hogy a teló ujjlenyomatolvasóját használja. Ezekben nem bízok, mert ki tudja, az a progi,ami megváltoztatja a bejelentkezést windowson..hát.. sok dologhoz hozzáférhet.
5/9 anonim 

válasza:

Energiagazdálkodás speciális részében van erre kapcsoló.
6/9 A kérdező kommentje:
09:56 Nincs Bluetooth a gépemen.
2020. máj. 30. 17:39
7/9 A kérdező kommentje:
13:55 Nem látok ott arra kapcsolót.
2020. máj. 30. 17:40
8/9 A kérdező kommentje:
Például tesómnak laptopja van, neki is windows 10, megnyomtam a gépén a ctrl+alt+delete-et, rámentem a "zárolás"-ra, enter és nála nem kér jelszót...hát nem tudom, hogy a gépemen mit állítottam el valamikor, de ez idegesít, hogy nem tudom kikapcsolni.
2020. máj. 30. 20:55
9/9 anonim 

válasza:

A csoportházirendben tudod megváltoztatni. (gpedit.msc) felhasználó konfigurációja-->felügyeleti sablonok-->Vezérlőpult-->Személyre szabás-->A képernyőkímélő jelszavas védelme-->Letiltva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!