Csak én utálom a tiktok-ot?
Figyelt kérdés
Egyszerűen gyűlölöm az egész alkalmazást, és az embereket rajta, elegem van abból hogy férfiak szinte nőként viselkednek,elegem van abból hogy minden csaj csak kirakni tudja magát, bár ez nem akkora baj, unom a sok gyártószallagon kijött szemetet amit a szemembe nyomnak,nincs kreatívitás,azt is unom hogy videók 80%-a megjátszott,ti hogy vagytok ezekkel? Egyébként nincs tiktok-om csak a youtube feldobja a sok retket.2021. ápr. 16. 23:02
21/27 A kérdező kommentje:
Nem én pontozták le, mert avval hogy lepontozlak semmit nem érnek.
2021. ápr. 17. 18:44
22/27 A kérdező kommentje:
Pontoztalak*
2021. ápr. 17. 18:44
23/27 anonim válasza:
Szexis hogy pasis akarsz lenni
24/27 A kérdező kommentje:
#23?
2021. ápr. 20. 18:35
25/27 anonim válasza:
Én szeretem a tiktokot, van egy 1000 követős oldim, és EGYÁLTALÁN NEM CSAK A MAGAMUTOGATÁS MEGY. Azt dobja fel neked, amit nézel ;)
26/27 A kérdező kommentje:
Továbbra is okádéknak tartom, annyi hogy 18 lettem
2022. nov. 9. 07:42
27/27 anonim válasza:
Hurrá, én meg azóta sem jártam a tiktok oldalán, voilá, nincs mit utálnom és még energiát is totál zérót emésztek el rá :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!