Csak én utálom a tiktok-ot?
Na és melyik férfi nézi a Tiktokot a “viccek” miatt? De komolyan?
Ráadásul YouTube-ról?
Nekem van kis buta agyam?
Neked még YT-n is életkori korlátozásaid vannak szóval előbb utóbb (ha még nem) kérni fog személyit, hogy igazold magad.
Nem csak segges videóknál, de elég ha csúnyán beszélnek benne.
Ha viccet szeretnél már írtam, hogy Coubot nézzél.
Nekem a Tiktok alkalmazás is fent van, még sincs egy darab olyan videóajánlás sem a Youtube-on…
Ha zavar nyomj arra, hogy nem érdekel és szépen eltűnnek majd az ilyen videók…
Nekem egyáltalán nem ilyen 'trend' videók, vagy, lányok kirakják mindenüket videók jönnek fel.
Nekem csak sorozatos, filmes, könyves tartalmakat dob fel, illetve pár festős rajzolós videókat. Egyáltalán nem jön fel semmi tátogos, vagy táncos videó.
Mondjuk nekem azota van Tik-tokom, mióta még musical.ly volt a neve. Szerintem egy idő után mindenkinek személyre szabódik. Ha nem akarsz olyan videókat látni egyből eltekerd, nem lájkolod, nem kommentelsz, nem mented. Vagy benyomod, hogy nem akarsz ilyen videókat látni. És meglátod, hogy egy idő után olyanok jönnek be amik tetszenek.
Annyira utálom, hogy a sok tinir*bi, meg diszb*zi miatt van lehúzva ez az app.
Most miért lettem lepontozva? 14es vagyok.
Azért mert nem utálom a tiktokot, mert nekem nem azok a nyomorék videók jönnek be?
Sajnálom, hogy nekem teljesen normális videók jönnek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!