Van olyan oldal, ahol meg tudom nézni, hány FPS-em lenne...?

erdekes
en valoszinunek tartom hogy proci keves hozza
vagy valamiert rosszul uzemel
Afterburner el monitorozhatnad pl.
vagy Intel XTU val
hogy hogyan melegszik hogy valtozik orajele stb.
Nem kellene igy ugralnia szerintem

ralehet keresni a cs go nal 144 FHD ra es procinak Ryzen 2200G t ir minimumnak (vga nak sima 1050)
a tied minimalisan gyengebb sajnos vagyis epp hataron van igy lehet teljesen jol mukodik minden "sajnos" (szerencsere)
magasabb orajeles proci kellene
ez ugylatom erosebb IGP s azert ilyen kulonleges nevu de sajnos procieroben nem tul eros
multi jatekokhoz sajnos eros proci kell foleg egy magon is erosnek kell lennie de 4 magon is a legtobb jatekra is igaz de multikra sokkal inkabb
sok meg mar ugye sokkal tobb magot is kihasznal de egyutal erosnek is kell lennie a magoknak
igazabol tehat arra viszakanyarodok hogy 144 es monitor miert lesz jo ha nem lehet hozza fixalni az fps t mert leesik alla? Majd beallitasokat lejebb veszed?
Köszönöm a válaszokat!
Igazából monitort hosszabb távra veszek, mint ameddig meglesz a jelenlegi proci, szóval nem gond, ha nem tudom teljesen kihasználni és részlegesen is csak néhány játékot. 60Hz-ről menne a váltás, ezért már az is előrelépés volna, ha 100FPS-t látnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!