Van olyan oldal, ahol meg tudom nézni, hány FPS-em lenne...?

A gépigény egy... Ne abból indulj ki.
Írd be YouTube-ba a CPU + VGA kombót, és nézz videókat róla.

Nagyon technikai impotens vagyok. Miröl van itt szó ? Filmek letöltéséröl ?
Bocs :-(
Neem, hanem arról, hogy miként fut egy adott videojáték egy adott számítógépen. Konkrétan arra vagyok kiváncsi, hogy milyen oldalon tudom megnézni, hogy érdemes-e jobb monitort vennem, ki tudná-e használni a gépem.

#2 miért érzed akkor, hogy bele kell szóljál?
Kérdező: ahogy az első mondta youtube, de az fps-t rengeteg tényező befolyásolja, akár egy rosszul megválasztott weboldal is meg tudja akasztani a gépet (kissé extrém a példa).

Eleg ha gpu tipusrol nezel teszteket, ha amugy normalis a cpu, ajanlott gepigenynek megfelel vagy tulteljesit
nagyjabol tehat vga alapjan leszel kepben az fps szamot illetoen, es vgak rol rengeteg tesztet tudsz talalni, meg videot is ha teged az gyoz meg, de sokszor csaloka sok video
mivel valoban befolyasolja minden az fps szamot
hardver szoftver osszesege
tehat ha nagyon eltero az fps nalad adott vga val akkor valami biztos nem stimmel
144 fps hez foleg stabilhoz nagyon draga gep kell...
de itt jon kepbe az hogy milyen felbontasrol is van szo? Es milyen reszletesseg? Milyen igenyeid vannak

hat a rl az biztos nem megy 144 el lowon sem ha a cs go nem megy valamilyen magasabbon vagy maxon 144 el
nem lehet tul eros geped sajnos akkor velhetoen foleg gpu (vga) d ami gyenge ami mindeg legfontosabb lenne egy jatekos gepben
Vagy megeshet hogy nincs 8GB ramod dual chanelben (hanem pl. 4GB van jo esetben :D (nem pedig megkevesebb)
persze megeshet hogy procid is tul gyenge, ha minel regebbi annal eselyesebb
ilyen gep melle mennyire lesz jo egy 144 es monitor?
FHD es 4K kozt is vannak azert lehetosegek, ha sajnos nem is annyi, igazabol nem ertem a 2K t vagy korulit miert ugrottak at a monitor gyartok, fokozatos fejlodes miatt neem artott voln ha jobban elterjedt lesz ez is
geped fent van gepigenyen? linkelhetned, vagy ird le ugy hogy azonosithatoak legyenek
cpu, vga, ram meg ha valamit erdemesnek tartasz megemliteni
Rocket League t ertetted rl alatt ugye?
Köszönöm!
Igen, Rocket League-t. :)
A gépem pedig:
-ASUS Nvidia GeForce GTX 1050Ti (4GB)
-Intel Core i5-6402p (4 magos)
-16GB RAM (a RAMok pontos típusát és teljesítményét nem tudom, de 2x8GB).
Pontosan nem tudom, hogy az én gépem hány FPS körül viszi a CS-t, mert csak videóban néztem meg, számlálót nem használtam, ahogyan RL-ben sem. Annyi biztos, hogy a gepigeny szerint 4K Full grafikán a CS:GO még 60+ FPS, az RL pedig 30.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!