Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van olyan oldal, ahol meg...

Van olyan oldal, ahol meg tudom nézni, hány FPS-em lenne...?

Figyelt kérdés
gepigeny.hu-n nálam csak annyit jelez ki, hogy 60+ FPS, ami 60Hz-es monitor mellett teljesen megfelelő, viszont mondjuk 144Hz-nél már kevés, hiszen ez 61 és a végtelen között jelenthet bármit. Van olyan oldal (vagy gepigeny.hu beállítás), ahol meg tudom nézni 60 feletti esetben is a vélt FPS számot a konfigomon?

2021. ápr. 16. 15:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
78%

A gépigény egy... Ne abból indulj ki.

Írd be YouTube-ba a CPU + VGA kombót, és nézz videókat róla.

2021. ápr. 16. 15:50
 2/13 anonim ***** válasza:
51%

Nagyon technikai impotens vagyok. Miröl van itt szó ? Filmek letöltéséröl ?

Bocs :-(

2021. ápr. 19. 14:02
 3/13 A kérdező kommentje:

Neem, hanem arról, hogy miként fut egy adott videojáték egy adott számítógépen. Konkrétan arra vagyok kiváncsi, hogy milyen oldalon tudom megnézni, hogy érdemes-e jobb monitort vennem, ki tudná-e használni a gépem.

2021. ápr. 19. 14:14
 4/13 anonim ***** válasza:

#2 miért érzed akkor, hogy bele kell szóljál?

Kérdező: ahogy az első mondta youtube, de az fps-t rengeteg tényező befolyásolja, akár egy rosszul megválasztott weboldal is meg tudja akasztani a gépet (kissé extrém a példa).

2021. ápr. 19. 18:05
 5/13 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Eleg ha gpu tipusrol nezel teszteket, ha amugy normalis a cpu, ajanlott gepigenynek megfelel vagy tulteljesit

nagyjabol tehat vga alapjan leszel kepben az fps szamot illetoen, es vgak rol rengeteg tesztet tudsz talalni, meg videot is ha teged az gyoz meg, de sokszor csaloka sok video

mivel valoban befolyasolja minden az fps szamot

hardver szoftver osszesege

tehat ha nagyon eltero az fps nalad adott vga val akkor valami biztos nem stimmel

144 fps hez foleg stabilhoz nagyon draga gep kell...

de itt jon kepbe az hogy milyen felbontasrol is van szo? Es milyen reszletesseg? Milyen igenyeid vannak

2021. ápr. 19. 20:20
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igazából a CS:GO az egyetlen játék, ahol igazán számít azok közül, amikkel játszom, meg talán RL, de mindkettő megy elég jól, ha nem is 144, de 120FPS-sel simán. Árkategória miatt FHD 144Hz jöhet szóba, a 4K már jóval drágább, főleg, ha nem 60Hz.
2021. ápr. 21. 18:17
 7/13 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

hat a rl az biztos nem megy 144 el lowon sem ha a cs go nem megy valamilyen magasabbon vagy maxon 144 el

nem lehet tul eros geped sajnos akkor velhetoen foleg gpu (vga) d ami gyenge ami mindeg legfontosabb lenne egy jatekos gepben

Vagy megeshet hogy nincs 8GB ramod dual chanelben (hanem pl. 4GB van jo esetben :D (nem pedig megkevesebb)

persze megeshet hogy procid is tul gyenge, ha minel regebbi annal eselyesebb

ilyen gep melle mennyire lesz jo egy 144 es monitor?

FHD es 4K kozt is vannak azert lehetosegek, ha sajnos nem is annyi, igazabol nem ertem a 2K t vagy korulit miert ugrottak at a monitor gyartok, fokozatos fejlodes miatt neem artott voln ha jobban elterjedt lesz ez is

geped fent van gepigenyen? linkelhetned, vagy ird le ugy hogy azonosithatoak legyenek

cpu, vga, ram meg ha valamit erdemesnek tartasz megemliteni

Rocket League t ertetted rl alatt ugye?

2021. ápr. 22. 05:54
 8/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Igen, Rocket League-t. :)

A gépem pedig:

-ASUS Nvidia GeForce GTX 1050Ti (4GB)

-Intel Core i5-6402p (4 magos)

-16GB RAM (a RAMok pontos típusát és teljesítményét nem tudom, de 2x8GB).

Pontosan nem tudom, hogy az én gépem hány FPS körül viszi a CS-t, mert csak videóban néztem meg, számlálót nem használtam, ahogyan RL-ben sem. Annyi biztos, hogy a gepigeny szerint 4K Full grafikán a CS:GO még 60+ FPS, az RL pedig 30.

2021. ápr. 22. 08:17
 9/13 A kérdező kommentje:
Most megnéztem - az idő szűkössége miatt ugyan csak botok ellen - és végig 100FPS felett voltam maximális beállítások mellett, de annyira ugrált, hogy nem tudtam kivenni legtöbbször a pontos számot.
2021. ápr. 22. 09:27
 10/13 A kérdező kommentje:
RL pedig 130 és 144 FPS között fut a beállításaim mellett (itt is csak Traininget indítottam), 144-re le volt korlátozva.
2021. ápr. 22. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!