Hogyan írjak ki egy keresést a vaterára a word-del kapcsolatban? Nem tudom, hogyan kéne megfogalmazni, hogy egyértelmű legyen.
Van egy csatolásom, amit szeretnék word-be tetetni. Elég hosszú régebben írt szöveg, képekkel benne.
Én nem értek hozzá, nem tudom word-be áttenni, olyan szakembert keresek, aki meg tudja csinálni nekem.
Hát ez az. Ha én azt tudnám.
Amiben írtam, tetejére az van írva, hogy "konyv beta-WordPad". Valaki beállította nekem a betűszámot nekem rajta a tetején.
Amikor ezt kinyitottam, akkor ott tudtam a szöveget írni, és kihagytam a képek helyét.
Aztán elküldtem a szöveget is, meg a képeket is a könyves helyre, ahol beillesztették a képeket a szövegbe, a helyükre.
Aztán visszaküldtek csatolásban egy szöveges-képes 2 oldalt egymás mellett mutató belív tervezetet.
Olyan fájl -ha azt hívjuk fájlnak-, amiben egymás mellett van 2 oldal, mintha kinyitnánk a könyvet, baloldalt a bal oldal, jobboldalt a jobb. A jobboldallal kezdődik, amin a cím van. Alatta a következő 2 oldal, a 2. baloldalt, a 3. jobboldalt. Azalatt baloldalt a 4. oldal, mellette jobboldalt az 5. oldal, és így tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!