Linuxra milyen bevitel rögzítő/ismétlő programok vannak?
Olyan program kellene amivel fel tudok venni egér mozdulatokat, és azt ismételgeti addig, amíg le nem állítom. Ebbe beletartozik a kurzor mozgatása, bal, jobb és középső klikk, görgő, esetleg billentyűleütések.
Minél egyszerűbb legyen, tényleg annyi csak a lényeg, hogy felvegye a mozdulatokat, és ugyanazt ismételgesse, és szüneteltethető legyen.
Találtam egy Actiona és egy xdotool nevűt, de ezekkel szerintem nem lehet felvenni, és nagyon bonyolultak. Nekem minél gyorsabban kéne egy ilyen.
Lehetőleg open source és GPL-es legyen, de ami a legfontosabb, hogy ingyenes legyen! Ja és Kubuntu 20.04-re kellene.
Hát, úgy látom ez az autokey csak billentyűkre jó.
Ha az atbwsp nem megy, akkor jobb ötletem nekem sincs, írd meg xdotoollal vagy xte-vel.
Pl.
xdotool mousemove 10 10 click 1 - elmozgatja az egeret a 10 10 koordinátákra és kattint a bal gombbal.
Ugyanez xte-vel:
xte 'mousemove 10 10' 'mouseclick 1'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!