Ha hosszútávon tervezek aktiválatlan Win10-et használni, a frissítéseket érdemes bekapcsolva hagyni, vagy jobb kilőni?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 6. 18:30
1/7 anonim válasza:
A frissítéseket minden esetben jobb kilőni, mert csak kárt okoznak. Jobb esetben csak lelassítják a rendszert, rosszabb esetben bugokat csinálnak, még rosszabb esetben úgy tönkreteszik a rendszert, hogy csak a formázás és az újratelepítés segít.
Az, hogy egy-egy biztonsági rést befoltoz egy frissítés (elvileg), nem sokat jelent, tekintve, hogy marad még több száz.
2/7 anonim válasza:
Nálam kivannak kapcsolva, és azóta nincs vele problémám, 2 éve egy rendszert használok...csoda. (nekem is tört windowsom van)
3/7 A kérdező kommentje:
eddig a tieteken kívül, egy véleményt hallottam, az is kikapcsoláson volt, engem meglepett, hisz azt írták, hogy a 10-nél végre nincsenek hatalmas hátrányok ha épp aktiválatlan. egy (régi-régi tört 7-em van, kalóz kóddal, 10 perces bootolási idővel) nem egy mai darab már a 10, mégis félek meglépni, mert ezt már nem szeretném össze-vissza crackelgetni, de ha még anélkül is tud bugos lenni elszomorít
2021. ápr. 6. 18:47
4/7 Argloss válasza:
4-5 éve nem telepítettem újra a laptopomat. Be vannak kapcsolva a frissítések, de minimum 1 hét késéssel telepítem csak. Ha volt valami hír hibáról, akkor halasztom ameddig nincsen javítva. Eddig még semmilyen probléma nem volt.
5/7 anonim válasza:
Már egy ezresért is lehet szerezni hozzá aktiváló kulcsot, és még ennek ellenére és van, aki mindenféle KMSPICO és társaiban bízik inkább??
6/7 P.O.C. válasza:
#5: Nem legális az se, de tény hogy az mindenféle kétes eredetű program nélkül, a gyári metódus szerint aktiválja be a Windowst.
7/7 anonim válasza:
Tudom, hogy nem a legtisztább út
(Nekem a laptopon gyári OEM rendszerkulcs van)
De még mindig inkább ez, mint a kétes programokkal történő lopás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!