A renderelés hosszútávon káros?
pontos tipusok kelenenek
ha a gephaz rendesen szelozik vagyis nem melegszik semmi
ha a tap minosegi vagyis stabli feszultseget ad es stabilan ellasa a hardvereket
akkor hoszutavon se lehet gond
ha nem fagy a rendszer, nem all le gep, nem kekhalalozik stb.
ha laptoprol van szonott eselyes hogy tonkre megy de nem a cpu meg a gpu meg a ram hanem a kornyezo hardverek, mivel maga a cpu gpu laptopokban nagyon jol birja melegedest, ram meg alltalaban legjobban kap levegot
talan hdd sinyli meg elsonek leginkabb egy laptopban
Én is csak megerősíthetem:
Jó szellőzésre és a hőfokokra figyelj. A gyártó által ajánlott üzemi hőmérsékletet (illetve ha alattit) tudod tartani és van mögötte egy stabil tápegység nem lesz semmi baja.
A számítógépnek az a dolga, hogy dolgozzon. Egy jól felépített gépnél ilyesmi nem okozhat gondot. Maximum a merevlemez mechanikája kopik valamivel hamarabb az erős igénybevétel miatt (sok írás-olvasás), de tulajdonképpen ez is az átlag életkorba simán belefér. Mire észrevehetően csökkenne bármely alkatrésznek a teljesítménye, arra normál esetben úgyis teljesen elavul a gép.
Azért egy számítógép nem teljesen olyan, mint mondjuk egy smirgli, amit minél többet használsz annál hamarabb elkopik.
hogy érted hogy halálsoron?
a processzorokat pont arra tervezik,hogy bizonyos ideig hozza a teljesítményét,mivel ez is mint minden,egy idő után elfárad.
én 2 évente cserélem a fő alkatrészeket,így sose tapasztaltam a gépen ilyen halálközeli teljesítmény csökkenést. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!