Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ál insta fiok miatt lehet e...

Ál insta fiok miatt lehet e bajom?

Figyelt kérdés
Csináltam egy fiokot egy csaj képeivel. Semmit nem irtam csak a képeket tettem fel rola. Most rámirt valaki hogy megvan az ipm megyek a sittre. a fiokot töröltem
2021. ápr. 5. 16:47
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Személyiségi jogok, más személy adataival való visszaélés...

Börtön kétlem hogy járna érte, de igen nagy öszegű bírságot ki lehet hozni ebből.

2021. ápr. 5. 16:51
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodj meg a bírósággal csak fenyegetőzik mindenki,az igazság az hogy egy feljelentés valójában jóval több pénz,és idő annál hogy megérje ilyen eseteknél,azért a legtöbb "átlag" ember nem menne ilyen dolgok miatt bíróságra,plusz azt kétlem hogy meg lenne neki az IP címed,akinek van valami alap fogalma az IP címekről az pontosan tudhatja,hogy több sebből is vérzik ez a sztori,szóval valószínű nem nagyon lesz ebből semmilyen hivatalos ügy,de te meg mi a fenének csinálsz ilyeneket egyáltalán?Ez hol éri meg neked?Itt a rosszindulaton kívül nem tudok elképzelni egy indokot sem,hogy miért csinál ilyet valaki......
2021. ápr. 5. 17:03
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Tek még nem keresett meg? :D
2021. ápr. 5. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!