Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ha többen jelentik az oldalt...

Ha többen jelentik az oldalt el fog tűnni ?

Figyelt kérdés

Pár napja fel törték a fb-om csak így szimplán ki dobott a massenger azzal a problémával hogy valami munkamenet lejárt . És hiába akarok be jelentkezni azt írja régi jelszót adtam meg pedig azzal jelentkeztem be .

És múltkor azon a profilon meg oszottak egy lányt az én adatlapomon és már abból is gondok voltam mert azt hitték én vagyok fent . Viszont annyira régi az a fb-ok hogy amikor csinálta rá azt a emailt arra már nem tudom a jelszavam .

2021. ápr. 5. 11:14
 1/3 A kérdező kommentje:
És a telefonom még mindig jelzi hogy a régi fb-on mennyi az új értesítés meg ilyenek mint ha még mindig ott lennék csak nem enged be .
2021. ápr. 5. 11:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon kicsi az esély arra, hogy jelentések miatt törlik a profilt.

A jelentéseket a Facebook felülvizsgálja, és amennyiben a Facebook is úgy gondolja, hogy valós a jelentés, akkor függesztik fel a profilt.

2021. ápr. 5. 11:20
 3/3 anonim ***** válasza:

99%, hogy semmi nem fog történni.

Ha újat csinálsz, arra sincs garancia, hogy ne tiltsák le, vagy ne történjen valami.

Az egész facebook egy undorító, hibáktól és biztonsági problémáktól hemzsegő fostalicska.

Nem véletlenül töröltem pár évvel ezelőtt.

Soha egyszer sem jutott eszembe, hogy újra regisztráljak.

Jobb az élet nélküle

2021. ápr. 5. 12:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!