GTA San Andreas eredeti autók visszaállítása?
Figyelt kérdés
Lécci valaki eltudná küldeni az e-mail címemre a GTA san andreas/model/img3 fájlt?
e-mail címem: sz.l.b.@freemail.hu
2010. aug. 20. 16:09
11/34 A kérdező kommentje:
Mint kívülállónak, mi a véleményetek az intelligenciáról?
2010. aug. 20. 16:38
12/34 anonim válasza:
én fel rakom neked torrentbe de vagy 10 óra alatt fog átcsurogni
úgy volna értelmes hogy többen töltjük, és akinek megvan a file, leszedné az én torrentemet, és akkor többen tudnánk osztani neked.. :) szedj le egy moddolatlant..
Viszont ha így állsz hozzá, akkor keresztcsontig kisfiam!
13/34 A kérdező kommentje:
A GTA-m eredeti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. aug. 20. 16:44
14/34 anonim válasza:
2. válaszoló vagyok. 80/25Mbit digim van, de akkor se töltök fel neked semmit, ha 2 perc alatt feltolná akkor se. Te vagy a szar. Érdekes nekem régen ment mikor én is elcsesztem a játékot.
15/34 anonim válasza:
Ezek után nem érdemel semmiféle segítséget.
Majd azzal a csoda "intelligenciájával" megoldja.
Kincs ami nincs.
16/34 A kérdező kommentje:
Én hibám, hogy nem bírjátok felfogni amit írok? Na jó. Feladom.
2010. aug. 20. 16:56
17/34 anonim válasza:
Ki van zárva amit írsz ha letörlöd az egész játékot-uninstall, fájlokat mappákat(kivéve a savet), és újra telepíted akkor azt a gta3.img-t fogja telepíteni ami a telepítőlemezen van valamelyik cab vagy dat fájlban (honnan szedne elő másikat?), úgyhogy mégis az a feltevésem, h. moddolt gtasa-d van. Én adom fel. Szevasz.
18/34 A kérdező kommentje:
Nem érted mit írok. Nem moddingolt gta-m van. Eredeti. Eredeti játékot másoltuk át egy dvd-re, arról van feltelepítve. Azzal, hogy leírom, hogy feladom, te meg leírod, hogy te adod fel, csak lejáratod magad.
2010. aug. 20. 17:22
19/34 A kérdező kommentje:
Szevasz.
2010. aug. 20. 17:23
20/34 anonim válasza:
Szedjél le egy telepítős verzsönt (közben már biztos le is jött-volna).
Valamiért nem érzem magam lejáratva. Téged meg sajnállak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!