Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen bittorrent-et ajánlotok?

Milyen bittorrent-et ajánlotok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A pirate bay-ről készültem letölteni egy játékod, de kell hozzá egy bittorrent. Eddig úgy voltam vele hogy a(z) Utorrent megteszi, de ma olvastam hogy lopja az adatokat, és sokak azt állítják hogy sz*r is. Milyen bittorrent-et ajánlanátok? Jelenleg a Bittorrent-en és a qTorrent-en gondolkodom. A válaszokat előre is köszönöm!
2021. ápr. 1. 20:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Elején nyílt forráskódú volt, azóta jó pár éve zárt, telivan szemetelve reklámokkal, közel nem a leggyorsabb, legmegbízhatóbb, összességében ennyi.

Márpedig ennyi magyarázat, indok elég rá, ha van bőven más, jobb alternatíva, amit lehet használni.

A qBittorent szintén nagyon régi, jó múlttal rendelkező, megbízható, nyílt forráskódú, átlátható, reklám-mentes.

2021. ápr. 2. 13:04
 12/12 Monoszi Attila válasza:
Én ezt ajállom [link]
2022. júl. 1. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!