Bittorrent - Eltűnt minden torrentem. Hogyan tudom visszaállítani őket?
Sziasztok!
Bittorrentet használok és egy váratlan gépleállás után (egy háttérben futó szolgáltatás nem tetszett neki) eltűnt minden torrentem a kliensből.
Ilyen még nem fordult elő velem, ezért meg is lepődtem rendesen.
Utána olvasgattam, hogy mit lehet tenni. Volt több lehetőség is, de egyik sem vált be. A resume.dat.old fájlt hiába írom át resume.dat-ra nincs változás.
A kliensben több 100 futó torrent volt. Bár megvannak a torrent fájlok, de azok nagyrészt gyűjtemények. Tehát nem minden fájlra van szükségem az adott torrentből. Hosszú hetek óta böngészem, hogy mikre van szükségem belőlük és mikre nincs. Tehát eszméletlen kiesés lenne.
Hogyan tudnám visszaállítani a letöltéseket?
Vagy legalább arra van lehetőség, hogy a fájlokból csak azokat töltse le, amiket bejelöltem neki?
Köszönöm a segítséget
Hááát... a kliensed supportja szerint, részben letöltött cucc seedbe állítása nem lehetséges!
De ki az isten akar seedelni? Leakarom tolteni a cuccot. Csak nem tudom, hogy a 67 ezer video kozul melyek voltak azok amiket bejeloltem letoltesre.
A .torrent kiterjesztesu fajl ezt az informaciot nem tartalmazza.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!