A laptopom csak c meghajtót ír ki. Ez miért van?
Nemrég végeztem a windows 8.1 telepítésével, és a fájlkezelő csak c meghajtót ír ki, ami 17 gb és azon van rajta a rendszer is. Az elején elrontottam a meghajtók formázását, mert először az 500 gb-s ból csináltam egyet a rendszernek,de az túl kevés lett és nem tudtam rárakni a rendszert és utánna az 500asból már nem engedett újat csinálni,és az egyik ismerősöm mondta, hogy töröljem a többi meghajtót és az egyetlen fentmaradt 500 gb-s meghajtóból (még volt melette egy pár megás csak azt nem engedte törölni) csináljak a rendszernek. A laptop felhozta, hogy a rendszer fog csinálni meghajtókat mellé és csinált is pár megásokat. Én a meghajtóknál arra a 17 gb-sre nyomtam amit formáztam hogy arra rakja a rendszert. Mit csináltam rosszul? Utólag meg lehet csinálni? Vagy újra kell telepíteni az egészet?
Bocsánat ha összeszedetlen vagyok :(
17 giga Windows 8-nak? Nem vagy túl bőkezű. Már az XP-nek is kevés volt annyi.
Én nem particionálnám szét, meghagynám 500-nak, nem lesz semmi baja tőle.
Xp-nek elég volt 2 giga is :)
Én a kérdést nem értem, van egy 17 gigás partíció, meg egy 480 gigás, amit nem lát a windows?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!